4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stec zničil snaživý Kostelec a poslal Lom na druhé místo


Branky


10. M. Stec , 12. M. Stec , 56. M. Stec , 89. L. Medek - 37. D. Kolářský , 70. M. Steiner
0

Hodně zajímavý souboj si pro diváky připravil los prvního jarního kola také na lomském trávníku, kde domácí tým přivítal Sokol Kostelec, který je známý tím, že se mu na jaře vždy daří lépe, než na podzim, což by mimochodem tentokrát opravdu potřeboval. Ani tentokrát mu však štěstí nepřálo a z Lomu si nakonec žádné body neodvezl, ačkoli tedy musíme říct, že ve většině hrací doby svého soka přehrával, ale Lom měl na své straně jednu velmi silnou zbraŇ a velkou výhodu - Martina Stece. Ten se totiž postaral o tři branky Lomu a hattrickem mu tak zajistil i po nevýrazném výkonu výhru za tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom začal skvěle a brzy vedl o dvě branky

Lepší začátek jara si snad Lomští ani nemohli přát. Už totiž domácí sehráli velmi pěknou akci po zemi, na jejímž konci stál Martin Stec, který rychle otevřel skóre tothoto zápasu. To však ještě nebylo všecho, už chvíli na to se dostal balón vzduchem k Martinu Stecovi znovu a lomský kanonýr zvýšil už na 2:0. Poté se však hra uklidnila, obrana Kostelce se dokázala zpevnit a utkání začalo nabírat na jiném rozměru. Kostelec byl od té doby o torchu výraznější a Lom se v mezihře trápil a tak raději volil taktiku nakopávaných balónů. Taktika Kostelce však v této fázi fungovala lépe a hosté se nakonec dočkali kontaktní branky, o níž se postarala nová posila Sokolu Kostelec, David Kolářský. Ve zbytku poločasu už se však sítě nevlnily, a tak se za tohoto stavu také odcházelo do šaten.

Kostelec měl navrch, ale Stec byl na straně Lomu

Kostelec začal poločas dobře a od začátku se tlačil k vyrovnání, ale když už šlo z pohledu Lomu pomalu do tuhých, vzal to na sebe opět Martin Stec, který na svůj první jarní hattrick čekal pouhých devětapadesát minut. Sokol se však ani přesto nehodlal vzdát a nakonec se opět dočkal svého snížení, když se dokázal prosadit Michal Steiner. Bylo zaděláno na pořádné drama a Kostelec svou naději, že pošle utkání do penalt dlouho živil, ale nakonec mu přáno nebylo. V poslední minutě totiž definitivně rozhodl svou dorážkou, rychle rozehrané standartní situace v podání Martina Stece, Lukáš Medek. Kostelec tak po bodech sahal opravdu dlouho, ale nakonec na ně přeci jen nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já si myslím, že od nás to nebyl moc dobrý výkon. My jsme sice vyhráli, ale vázlo nám to v mezihře a akorát jsme nakopávali balóny na Martina Stece. Sice jsme si vypracovali rychlé dvoubrankové vedení, ale pak jsme dostali gól a od té doby bych řekl, že byl soupeř lepší a my jsme jen nakopávali. Takhle to určitě hrát nechceme. Výsledek je pro nás určitě dobrý a první body jsou jistě důležité, ale hra z naší strany nebyla úplně dobrá.

TJ Sokol Kostelec
Radek Kertys (Sokol Kostelec): Co k tomu říct, když se podíváte, kdo dával góly. Dnes nás prostě porazil jen jeden hráč. Ohlídat si př jejich nákopech tohohle jednoho hráče, tak jsme vyhráli my. Pak byl problém trochu ještě s brankářem, protože zdravotní důvody nedovolily hrát Pavlu Jamriškovi a v naší brance s objevil Jakub Hinterholzinger, který už nechytal opravdu dlouho. S naší hrou jsem ale jinak velmi spokojený, dokonce jsme i dali dva góly, ale bohužel, vždy když jsme měli navrch, soupeř utekl a dal další branku. Na začátku jarní části mohu pochválit všechny kluky, kteří pravidelně chodili přes zimu na tréninky, protože to na nich bylo dnes znát. Trochu jsme tápali zpočátku v obraně, ale to se pak zlepšilo a šlo to. Ještě bych rád zmínil zapracování do sestavy Davida Kolářského, kterého jsme po rozpadu Kokašic konečně dokázali získat pro náš tým a věříme, že pro nás bude velkým přínosem, což potvrdil vlastně už i dnes svou první brankou.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Stec [-] , J. Krét [-] , F. Medek [-] (75. T. Mareš [-] ) , P. Petráška [-] (80. M. Kraus [-] ) , J. Pich [-] , S. Samek [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] , M. Selzer [-]

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - M. Steiner [-] , D. Kolářský [-] (70. L. Král [-] ) , J. Pešík [-] , D. Kertys [-] , J. Soustružník [-] , L. Honzík [-] , L. Touš [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-]

ŽK: 53. J. Krét - 29. P. Masař . ČK: 87. J. Krét .
Místo: Lom. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HORA Jiří (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.