4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště před zápasem shánělo hráče, kde jen mohlo, Erpužice ale na hřišti přejelo


Branky


2. M. Patočka , 24. P. Hrubý (p.) , 44. J. Petráška , 49. J. Brabec
0

Erpužice v minulém kole překvapily dobrm výkonem a výhrou proti Damnovu, a tak do Sedliště, které nemělo dostatek hráčů, rozhodně nejelo, jako out-sider. Staré Sedliště v minulém kole přišlo na hřišti Lázní o čtyři hráče a do tohoto utkání neměli prakticky s kým nastoupit. A tak hráči běhali po okolí a na rychlo shánělo nějké starší hráče mezi nimiž získali poteřbné posílení a zbytek doplnili o mladší hráče. V tomto složení byl out-siderem tedy rozhodně domácí tým, ale nakonec tomu tak nebylo. Sedmačtyřicetiletý brankář Sedliště udržel čisté konto a hráči před ním dokázali čtyřmi zásahy rozhodnout. Velké překvapení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli velmi rychle

Utkání začalo pro velmi oslabené sedliště opravdu pozitivně. Už ve druhé minutě dokázal otevřít skóre Michal Patočka, který tak vtiskl doám vedení. To dalo Sedlišti trochu klidu na kopačky a domácí měli tak na hřišti navrch a dokázali soupeře přehrávat. A když ujistili, že to jde, začali chtít více a snažili se vybudovat si větší náskok. Na Patočkových základech tak začal už brzy stavět při perfektně zakončeném pokutovém kopu Pavel Hrubý a do konce poločasu pak přidal ještě jeden zásah Jaromír Petráška. Vedení 3:0 bylo pro Sedliště po první půli tedy jistě uspokojující.

Sedliště soupeře dorazilo a zápas se dohrával

Sedliště Erpužické dorazilo velmi rychle, už v devětačtyřicáté minutě totiž zvýšil na 4:0 Jiří Brabec a bylo definitivně rozhodnuto. Sedliště nenechalo soupeře ve druhé půli ani nadechnout a jako kat ukončilo jejich trápení. Zbytek poločasu se pak už jen dohrával, i když je ted pravdou, že hosté dokázali ještě trochu vzdorovat a pár šaníc si vytvořili, buďto je však zastavil brankář Šimadl, nebo jedna z jeho tyček, a tak se domácí nakoenc po velmi překvapivém úspěchu mohli radovat ze tří bodů



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): Já bych se nejdřív trochu vrátil v čase. V Konstantinových Lázních nám vyloučili hned čtyři hráče, z nichž dva dostali trest na tři zápasy, jeden na dva a čtvrtého jsme vyplatili. Do toho se nyní moc nescházíme, chyběli nám totiž další tři hráči ze základu, takže jsem vyrazil do hospody a ukecal jsem čtyři starší pardáli, aby nám pomohli a zbytek jsme doplnili o dorostence. I proto jsme si tedy od utkání moc neslibovali, ale zápas nám vyšel skvěle. Výborně nás podržel skvělý brankář, který měl navíc i celkem štěstí se stavěním tyček. Tříbrankové vedení po půli nás uklidnilo a dokázali jsme dovést utkání ke třem bodům. Skvělé, s tím jsem rozhodně nepočítali. Překvapili jsme sami sebe.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Šimandl [-] (75. F. Litomerický [-] ) - D. Zavacký [-] , M. Vokurka [-] , V. Fatura [-] (46. J. Brabec [-] ) , O. Rožumberg [-] - M. Pažountka [-] , P. Hrubý [-] , M. Patočka [-] , V. Fatura [-] - P. Fojtíček [-] (86. L. Fiala [-] ) , J. Petráška [-] (82. J. Petráška [-] )

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Šustr [-] , M. Kovačka [-] , F. Kasl [-] (46. L. Bordeniuc [-] ) , R. Kořínek [-] - K. Novikov [-] , D. Vozian [-] , M. Brůha [-] , F. Tesař [-] - T. Klimeš [-] , S. Baltatescu [-] -

Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ZAVACKÝ Petr (N), KOŘÍNEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.