3:2p.
(1:0)
50. K. Dýdek (p.)
62. K. Dýdek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý obrat rolí nabídla výhra Damnova


Branky


37. E. Šály , 77. L. Krivda - 50. K. Dýdek (p.) , 62. K. Dýdek
0

Obrat rolí? Ano, obrat rolí. Hostujícím Kšicím se úvodní kolo jarní fáze sezóny povedlo nad očekávání dobře a Kšičtí nakonec dokázali porazit silně favorizovanou Stráž. To Damnov se v nejlepším světle neukázal a na hřišti posledního týmu soutěže nečekaně padl a nedokázal vstřelit jedinou branku. A tak bylo nyní jisté, že Kšice jsou favoritem a na své straně mají přinejmenším psychickou výhodu. Ale to se nakonec nepotvrdilo. Oba celky totiž dokázaly vstřelit po dvou brankách a na řadu tak přišla dělby bodů a penalty, které hostům absolutně nevyšly, a tak si druhý bod ponechal domácí Damnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov po první půli vedl

Damnovští diváci mohli sledovat už od prvních minut velmi zajímavé a pohledné utkání ,které navíc bylo pro nezaujaté diváky také velmi vyrovnané. Hrálo se navíc celkem otevřeně a šance byly na obou stranách. Avšak na gól se čekalo poměrně dlouho, tedy až do sedmatřicáté minuty, ve které otevřel skóre šťastnou trefou Erik Šály, který původně chtěl pouze centrovat balón do vápna, ale se štěstím jím rovnou rozvlil síť. A vzhledem k tomu, že se již v první půli nikdo neprosadil, měl domácí tým velmi dobře nakročeno k bodům.

Kšice dokázaly vyrovnat a poslaly utkání do penalt

Ve druhé půli už se však na branku dlouho nečekalo. Kšice věděly, že musí dohánět, a tak okamžitě zabraly a Kamilu Dýdkovi se podařilo využít penalty nařízené za faul na Miroslava Šetlíka. To však nebylo vše. Velkou ránu Damnovu přineslo až dokonání obratu hostů v šestašedesáté minutě, když se dokázal střelou k tyči podruhé prosadit Kamil Dýdek. Damnov však nehodlal utkání vzdát bez boje, a tak opět trochu zabral a za vyrovnaného tempa se mu podařilo ještě vyrovnat, když Šály z pravé strany našel Lukáše Krivdu, který neměl potíže s rozvlněním sítě. Závěr byl v podání obou týmů patrný a pouze už se dohrával. Následovat tak musel penaltový rozstřel.

Kšice v dovednostní disciplíně absolutně vyhořely

Kšičtí ale v rozhodujícím penaltovém rozstřelu nebyli Damnovským vbec žádným soupeřem. Nedokázali totiž vsítit ani jedinkrát a nakonec tak po třech trefách soupeře padli. Druhý bod tak nakonec zstal v Damnově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): Já bych řekl, že to bylo vyrovnané utkání, ve kterém jsme papírově lepšího soupeře potrápili, uhráli jsme remízu a na penalty jsme vyhráli. Myslím, že jsme hráli pěkný fotbal a dělby byla zasloužená.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Bylo to takové nevyrovnané utkání, jelikož byl velmi špatný a neobstaraný trávník, čímž myslím například i to, že nebyl posekaný, na kterém se hrálo opravdu velmi špatně. Balóny odskakovali a povaha terénu zkrátka žádnou kombinaci neumožňovala, takže se hrál nepříliš hezký fotbal. Ale nechci se vymlouvat, my jsme se zkrátka nedokázali s tím terénem popasovat tak, jak jsme měli, a proto jsem prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] (64. T. Majerčík [-] ) - E. Šály [-] , R. Šašek [-] , L. Krivda [-] , L. Rabas [-] , J. Šašek [-] (75. J. Procházka [-] ) , O. Šebor [-] , K. Duda [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-] , R. Steiniger [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Kövary [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] - L. Kudlík [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] - I. Šetlík [-] , K. Dýdek [-] -

ŽK: 39. E. Šály , 84. L. Krivda - 18. M. Šetlík , 61. I. Šetlík , 85. M. Volf .
Místo: Damnov. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Loukota Petr - MARCELL Jan (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.