0:3
(0:1)
40. D. Bláha
85. D. Bláha
90. D. Bláha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín zaskočil Lomského favorita, neinkasoval a bral tři body za tři góly


Branky


40. D. Bláha , 85. D. Bláha , 90. D. Bláha (p.)
0

Lomu se na jaře zatím příliš nedaři. V prvním kole si sice dokázal i přes nevýrazný výkon s Kostelcem poradit, ale s Přimdou už bod ztratil a nyní an své půdě nezískal proti Černošínu ani bod. Dokonce nevstřelil nakoenc ani jednu branku, a tak ze hřiště odcházeli domácí velmi rozladění a přes týden mají jistě na čem zapracovat. Zato Černošín bude po zápase jistě velmi spokojený, má tři body, odskočil sedmé Studánce a může se soustředit už jen pouze na atakování první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošínským vyšel závěr půle

Prevní půle byla velmi vyrovnaná, šance byly na obou stranách a hrálo se poměrně pohledné utkání. Nepatrně aktivnější byli při dirigování tempa utkání hosté, ale žádné výrazné výhody tím nedosáhli. O výsledku první půle ale nakoenc rozhodoval konec poločasu, ketrý jednoznačně ovádl Černošín. Domácí jakoby přestali hrát a Černošín měl závěrečnou čtvrthodinu jasně navrch a vytvářel si mnoho větších šancí, z nichž jedna nakonec dokonce propadla Bendovi za záda. Ve čtyřicáté minutě se porvé trefil Dominik Benda, a Černošín tak díky němu odcházel do šaten spokojenější.

Branky přinesl opět až závěr

Ve druhé půli už se ale týmy vrátily k vyrovnanému tempu, které nabízelo stále poměrně dost šancí na obou stranách, ale střelecky se ani jednomu týmu nedařilo, a tak diváci na alší branky dlouho čekali. Už to dokonce vypdalo, že se ani nedočkají, a že tkání nakoenc nejmenším možným rozdílem také skončí, ale nakoenc tomu tak nebylo. Žádného zdramatizování se ale fanoušci nedočkali, ba naopak. V pětaosmdesáté minutě se opět trefil Dominik Bláha a definitivně tak rozhodl o výhře svého týmu. Černošín zkrátka ukázal, že mu závěry poločasu skvěle vycházejí a v poslední minutě to ještě zkompletováním hattricku potvrdil opět Dominik Bláha. A tak Černošín odváží domů všechny body za utkání, ve kterém rozhodovalo vždy posledních pět minut obou půlí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Já si myslím, že to byl naprostý kontrast oproti minulému kolu, kdy jsme byli spokojení s bodovým ziskem, ale ne hrou. Včera to bylo naopak. Já jsem hrdý na náš tým za to, co na hřišti předváděl. S naším výkonem jsem jednoznačně spokojený, ale s výsledkem nikoli. My jsme až na pár minut v první půli byli po celou dobu lepší, ale dnes zkrátka rozhodovala koncovka. Ta nás na jaře zatím velmi trápí, a tak rozhodla proti nám.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): My jsme překvapili sami sebe. Dokázali jsem porazit druhý tým tabulky, a tak jsme rozhodně spokojení. V utkání jsme byli lepší, měli jsme více šancí a zaslouženě jsme vyhráli. O všechny branky se postaral Bláha, náš odchovanec, kterého jsme si půjčili pro tento zápas ze Stříbra. Také jsme měli novou taktiku, takže jsme hráli s třemi středovými záložníky a nakonec se ukázala, jako velmi dobrá. Kluci konečně hráli tak, jak měli a dělali to, co se po nich chce a zaslouženě to dotáhli ke třem bodům. Paráda.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - T. Mareš [-] (70. J. Vopalecký [-] ) , M. Stec [-] , F. Medek [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , L. Melich [-] , K. Skoumal [-] , J. Kubovský [-] , J. Panuška [-] (65. R. Panuška ml. [-] ) - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , R. Drozda [-] - J. Solový [-] - D. Bláha [-]

ŽK: 30. D. Bláha , 45. R. Drozda , 89. J. Šedivý .
Místo: Lom. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - HORA Jiří (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.