Kostelec je na vítězné vlně, v Erpužicích rozhodl už v první půli


Branky


0

Po porážce Lázní dorazil kostelecký Sokol na erpužický trávník a dostal tak perfektní šanci odpíchnout se od sestupových příček v přímém souboji s posledním. No, a toho Kostelečtí dokázali perfektně využít, zápas nepodcenili a rozhodoli už v první půli, kterou vyhráli v poměru 4:0. Druhá část utkání už se pak v podstatě jen dohrávala a nic se v ní neměnilo. Kostelec tak získal kýžené tři body a pokud nic zsadně nepokazí, měl by se už sestupu v pohodě vyhnout. Zbytek zpackané sezóny už tak může brát, jako přípravu na sezónu následující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zásah dal Kostelci klid

Hráči Jiskry se nestačili po úvodním hvizdu ani rozkoukat a už museli lovit míč ze své sítě poté, oc jej do něj bleskurychle poslal hned v první minutě Michal Steiner. To dalo Kostelci potřebný klid a od té doby hosté bez problémů utkání kontrolovali a měli ho pod kontrolou. V devatenácté minutě se pak k nařízenému pokutovému kopu postavil přesně střílející Lukáš Honzík a Kostelec už vedl bezpečně o dvě branky. To Erpužice už trochu odradilo a domácí tým se začal daleko více, než na fotbal, soustředit na tvrdou hru, ale Kostelec si s tím dokázal poradit a už za malou chvíli dokázal David Kolářský zvýšit na 3:0. A když se asi deset minut před konce poločasu postavil David Kolářský k přímému kopu za faul na Honzíka a přesnou ranou zamířil rovnou do šibenice, bylo to už 4:0. A tak nakoenec první půle také skončila, bylo předem rozhodnuto.

Druhá půle fotbalovou krásou neoplývala

Ve druhé půli byly Erpužice ještě o něco tvrdší a od fotbalu se muselo upustit. Kostelec jejich hra také odradila, a tak se druhá půle v podstatě jen dohrávala, ale velmi tvrdě. A už v šestasedmdesáté minutě se také diváci dočkali prvních červených karet, když sudí po vzájemné potyčce poslal do sprch Daniela Kertyse a Konstantina Novikova. O chvíli později pak vykázal ze hřiště také Filipa Tesaře a po vyloučení Františka Kasla v závěru musely Erpužice dohrávat dokonce jen v osmi lidech. Branka ale ve druhé půli nepadla, a tak si Kostelec odvezl tři body za výhru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): My jsme do utkání šli s tím, že ho nesmíme podcenit a připustit to, že bychom v něm nezvítězili. Takže jsme chtěli dát, co nejrychleji branku a uklidnit se. To se nám povedlo možná ještě lépe, než jsme si představili a v první půli jsme si pak vydobyli dostatečný náskok. Druhá půle se trochu vymkla a hrálo se velmi tvrdě. Nebyl to pěkný fotbal, bylo to bez pohybu a jak říkám, nic pěkného. Ale pro nás jsou důležité tři body, takže jsme spokojení.



Místo: Erpužice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - KUKAČKA Martin (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.