R. Šašek 61. (p.)
J. Soustružník 86. (vl.)
2:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec vyhrál i v Damnově a je v polovině tabulky, utkání okořenily dvě vlastní branky


Branky


61. R. Šašek (p.) , 86. J. Soustružník (vl.) - 17. D. Kolářský , 39. P. Kolář (vl.) , 50. L. Král , 68. M. Steiner , 83. L. Král
0

Ještě měsíc zpátky se Kostelečtí muesli obávat sestupové hrozby, taď jsou zpět ve formě, ve které je známe z minulé sezóny a zastavit je nedokázal ani Sokol Damnov, který je obvykle schopen na svém hřišti zatopit téměř každému. Kostelec ale rozhodl už v podstatě v první půli a ve druhé už utkání jen kontroloval. Nakonec zvítězil 5:2 a posunul se tak na osmé místo, přičemž má stejné skóre, jako sedmá Studánka a ztrácí jen v počtu vstřelených branek, je tedy možné, že se při případné nedělní prohře Dynama ještě posune i do první poloviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov srazila vlastní branka

Damnov byl na hřišti od začátku lepší a dokázal Kostelecké celkem snadno přehrávat a držet je na jejich polovině. Už v první patnáctiminutovce si vytvořil hned dvě velké šance, ale nepřesná zakončení nikdy nesměřovala na branku, a tak byl Kostelec stále velmi dobře ve hře. Sám navíc dokázal z minima vytěžit maximum, a díky jedne z mála šancí se dokonce dostal v sedmnácté minutě do vedení, když se trochu se štěstím dokázal střelou z dálky prosadit David Kolářský. Kostelec vedl a od té doby se díky protiútokům dostával do šancí trochu častěji, tyčku například orazítkoval Michal Steiner, přesto ale stále ztrácel. Damnovu se ale nedařilo, ve vyrovnání mu bránila skvělá kostelecká obrana i pevný brankář, a tak toho podruhé využil Kostelec. Opět se o slovo zkusil přihlásit Michal Steiner, který vypálil z velkého úhlu a jeho pokus si do branky nešťastně srazil Pavel Kolář. Před druhou půlí tak slabší Kostelec vedl 2:0 a měl tak skvěle nakročeno k senzačnímu vítězství.

Kostelec zvýšil, ale stále se musel třást, i když hru zdánlivě kontroloval

Hodně Kostelci pomohlo brzké vsítění Luďka Krále, který si zpracoval centr do křídla a v závěru zvýšil střelou na zadní tyči na 3:0. Pak se sice dočkal také Damnov, když mu k první brance musela pomoci až penalta, které využil trochu se štěstím Radek Šašek, ale hostům se podařilo v už vyrovnanější půli velmi rychle odvětit a opět soupeři odskočit poté, co se konečně trefil střelou asi z dvaceti metrů bez cizí pomoci Michal Steiner, kterého našel po dobré individuální práci ve středu hřiště Libro Touš. Poté se hra trochu uklidnila, Damnov už byl bez šance, a tak se hrálo celkem v poklidu a Kostelec hru kontroloval. Přesto se ještě v závěrečné desetiminutovce hosté ještě jednou prosadili, když opět předvedl skvělou práci Luděk Král, který předložil balón Michalu Steinerovi, kterého však brankář ještě dokázal vychytat. Odražený těžký skákavý míč se však vrátil zpět k Luďku Královi, která jej z voleje poslal opět rovnou do branky. V úpném závěru se však dočkal své vůbec první branky také Josef Soustružník, bohužel pro něj, se však trefil do vlastní sítě, takže se Damnov nakonec ještě jedné branky dočkal, ale ta už na výsledku nic neměnil. Body zůstaly Kostelci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Podle výsledku možná jednoznačné utkání, ale ve skutečnosti vůbec ne. Už týden jsme věděli, že nám budou chybět minimálně dva klíčoví hráči. Takže jsme museli sestavu trochu přeskupit a dorazili jsme v jedenácti lidech. Předem jsme si řekli, že se tentokrát nebudeme hrnout nijak dopředu a počkáme si na to, s čím přijde soupeř. Chvílemi jsme se dostávali pod velký tlak, ale obrana to ustála. Hodně dobře chytal náš brankář a obrana byla také skvělá. Dařilo se také střelecky, a všechny tyto faktory nám hodně pomohly. Utkání jsme po taktické stránce zvládli perfektně a vytěžili jsme maximum bodů, takže jsme určitě spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kolář [-] , L. Král [-] , V. Hruška [-] - V. Marek [-] , L. Krivda [-] , O. Šebor [-] , K. Duda [-] - E. Šály [-] , R. Šašek [-] (70. T. Majerčík [-] ) - J. Šašek [-] (46. L. Rabas [-] )

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , J. Soustružník [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] (82. R. Vrška [-] ) , L. Král [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-]

ŽK: 59. P. Kolář , 64. R. Šašek - 41. R. Průcha , 60. L. Netrh , 81. L. Honzík .
Místo: Damnov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - DIETL Josef (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.