Erpužice podlehly i Černošínu a sestup je na spadnutí


Branky


60. F. Tesař - 20. J. Solový , 40. R. Drozda (p.) , 43. T. Vondraš , 75. T. Vondraš
1

Sokol Černošín si v Erpužicích hravě poradil s rolí favorita a soupeři nedal jedinou šanci. Rozhodl už v první půli a ve druhé hru už pouze kontroloval. V emočně vyhroceném utkání zejména v podání frustrovaných Erpužic, v němž padly i dvě červené karty, tak nakonec zvítězil 4:1 a ještě více přiblížil Erpužice sestupu. Poslední tým tabulky totiž ztrácí po úspěchu Sulislavi na třináctý tým už deset bodů a na dvanáctý jedenáct. Ve hře už je přitom jen patnáct bodů a pokud by se Erpužice ještě chtěly zachránit, v což asi nevěří ani největší optimista, musela by Přimda i Sulislav prohrát skoro všechna svá utkání a Erpužice by se musely pochlubit opačnou bilancí, a to je zdá se, naprosto nereálné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Erpužice se rozhodly přitvrdit

 Sice opět s potížemi, ale přeci, tentokrát už se podařilo Erpužickým dát jedenáct hráčů dohromady. Od začátku ale souepři nestíhaly, a tak se rozhodly ho potrápit alespoň hodně tvrdou hrou, která utkání jistě obrala o všechnu pohlednost. Černošín totiž reagoval tím, že raději polevil a hrál opatrněji a později se stále více přizpůsoboval domácím a začal aplikovat jejich hru. Takže se na hřišti strhal menší neoficiální mela. Přesto branky padaly, zejména díky důrazu hostů ve vápně. Poprvé se trefil ve dvacáté minutě Jan Solový, na něhož poté gólm do kabin z penalty navázal Radek Drozada a o chvíli déle také z bezprostřední blízkosti také Tomáš Vondraš. Erpužice tak po nezvládnutém konci půle prohrávaly už 0:3 a bylo rozhodnuto. 

Dvě červené a dva góly, tolik druhá půle

Druhou půli už nezvládaly Erpužice ani psychicky. Emoce vřely a bylo jen otázkou času, kdy se začne vylučovat. Nejprve se ael v šedesáté minutě dokčkala Jiskra snížení, když se dokázal trefit Filip Tesař. Pak ale přišla dvě Erpužická vyloučení, jimiž situce úplně vyvrcholila, a která asi definitivně rozhodla. Nejprve se za hodně tvrdou hru musel ze hřiště odebrat Martin Šustr a po něm zamířil do kabin také František Kasl, který očastoval sudího mnoha nepěknými tituly. Mezi tím navíc přidal Tomáš Vondraš ještě jednu trefu, a tak se nakoenc Černošín dočkal výhry v poměru 4:1. Tohle jistě není pro Erpužice ta správná cesta, jak se se sezónou a velmi pravděpodobně i soutěží ještě důstojně rozloučit.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Erpužice měly problém vůbec složit sestavu, ale nakonec daly dohromady jedenáct hráčů a byly schopné odehrát zápas. Ale jejich současná situace je asi hodně tíží, a od jejich frustrace se odvíjel celý zápas. Hrály totiž velmi tvrdě, zákeřně a nezvládaly kočírovat své emoce, z čehož pramenila i dvě jejich vyloučení. My jsme se jim navíc přizpůsobily, a tak se nehrálo vůbec pohledné utkání. Takže já nemůžu tým vůbec za nic pochválit.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
J. Klimeš [-] - M. Brůha [-] , M. Kovačka [-] , R. Kořínek [-] , F. Kasl [-] - M. Šustr [-] , F. Tesař [-] , L. Bordeniuc [-] - M. Soustružník [-] , D. Slivca [-] - A. Havel [-]

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - R. Havel [-] , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-] , J. Panuška [-] , K. Skoumal [-] - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , T. Petrovič [-] , R. Drozda [-] - J. Solový [-]

ŽK: 10. M. Kovačka , 15. M. Šustr - 25. J. Šedivý . ČK: 70. M. Šustr , 80. F. Kasl .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ŠEVČÍK Jan (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2016 00:50
Koukám, že pan Turek byl na jiném utkání.