Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště udrželo s Kostelcem krok pouze v první půli


Branky


0

V první ze dvou částí zápasu se na kosteleckém hřišti odehrál velmi zajímavý a vyrovnaný poločas, který nakonec skončil spravedlivě remízou 1:1. Mírný out-sider ze Starého Sedliště ale nezastihl ideálně začátek půle druhé a brzy inkasoval. A do dvacáté minuty se sesypal úplně. Kostelec mohl tak druhou půli odehrát už v naprosté pohodě a utkání v klidu dovedl po gólových hodech ve druhé půli k výhře 7:2 za tři body. Ještě nedávno se potápějící tým se tak drápe neustále vzhůru a už je blízko nejlepší šestici tabulky, do níž bezesporu patří. To Sedliště je teď pro Sulilsav první na ráně s kým si třináctý celek může vyměnit Černého Petra v podobě sestupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec začal dobře, ale Sedliště se mu udrželo v patách

Na začáku utkání bylo především ohromné horko, které zápas všem hráčům velmi ztěžovalo. Celkem reálně hrozilo, že by mohli někomu dojít síly, a tak bylo rozhodně důležité nepodcenit začátek a hrát naplno dokud to jde, a přidat, co nejvíce branek. Ačkoli se hrál ale vyrovnaný fotbal, lépe se to podařilo Kostelci, když se po dvanácti minutách prosadil David Kolářský a svůj tým tak dostal do pohody, ale asi do až příliš velké pohody, která mu nedovolovala vsítit znovu. Kostelec ale naštěstí na laxnost v zakončení a pálění velkých šancí nedoplatil, jelikož na druhé straně selhávali střelci v dobrých pozicích úplně stejně, a tak, ačkoli byl zápas velmi vyrovnaný a mnoha šancemi zpestřený, branek zpočátku moc nepadalo. Sedliště se ale nakoenc přeci jen dočkalo, i když brance předcházela další velká nevyužitá šance. Fojtíče vyslal Peška, ten ale ve svkělé příležitosti trefil tyčku, tentokrát ale stálo při hsotech štěstí, jelikož se balón odrazil zase zpět k Petru Fojtíčkovi, a ten jak konečně doklepl do brány. Brankář do při jaho zakončování ale docela ostře dohrál a poranil Petru Fojtíčkovi kotník, takže musela sedlišťská opora před druhou půlí střídat.

Sedliště odpadlo a Kostelec si hrál svou hru, Hrubý ale vymyslel kuriózní zásah

Kostelečtí hráči přišli po ráznějším hovoru s koučem v kabinách do druhé půle daleko nabuzenější, a tak ospalejší Sedliště okamžitě skřípli a Michal Steiner už po minutě hry vrátil domácím vedení. To Sedliště trochu zaskočilo, ale hrálo se dál. V šedesáté minutě však Michal Steiner dokázal s trochou štěstí vsítit znovu a bylo dohráno. Sedliště definitivně odpadlo, ztratilo motivaci a od té doby už, jakoby na hřišti ani nebylo. O dvě minuty déle Michal Steiner zkompletoval přesným zakončením penalty hattrick a vzápětí na něj navázal také David Kolářský, který sice dal teprve druhou branku, avšak už o šest minut déle se David Kolářský dočkal hattricku také a také díky pokutovému kopu. Ještě v té minutě se pak sice Sedliště dočkalo také, když okamžitě po rozehrání vystřelil Pavel Hrubý, jehož ránu vzal ještě trochu vítr a brankář si s ní nedokázal poradit. V závěru pak ale ještě zpečetil výhru Kostelce sedmým zásahem Luďek Král a byl konec. Ti body zůstaly v Kostelci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Byl to zápas dvou naprosto rozdílných poločasů. Nás sice v tom prvním uklidnila rychlá branka, ale pak to byla reklama na anti-fotbal. Hráli jsme hrozně, nepřihráli jsme si balón a vše jsme hráli vzduchem. Navíc jsme se, stejně, jako soupeř, nedokázali trefovat a promarnili jsme spousty šancí. Z naší strany tam byla lhostejnost a nedůraz, chyběla Jiskra. Proto tedy následovala po dlouhé době menší přestávková bouřka a ta vše napravila. Druhá půle byla ukázková. Hrálo se přesně tak, jak jsem po nich chtěl a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Zápas byl velmi zajímavý, myslím, že jsme hráli hezký fotbal. Hráli jsme po zemi a myslím, že bylo, nač koukat. Oba týmy spálily minimálně dvě tutovky. Pro nás bylo důležité, že jsme se po rychlém inkasování nesesypali, a že jsme dokázali ještě před přestávkou vyrovnat. Ve druhé půli jsme ale začali špatně a dostali jsme rychlé góly, což my většinou nezvládáme, a teď se to potvrdilo. Přestali jsme bojovat a už jsme nedokázali se zápasem nic udělat.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - J. Liška [-] , M. Steiner [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , L. Král [-] , D. Kolářský [-] (83. P. Masař [-] ) , D. Kertys [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - J. Marek [-] (68. P. Ženíšek [-] ) , M. Patočka [-] , D. Zavacký [-] (46. O. Rožumberg [-] ) , P. Kotva [-] - V. Fatura [-] , V. Pešek [-] , J. Brabec [-] , P. Hrubý [-] - P. Fojtíček [-] (40. J. Petráška [-] ) , M. Pažountka [-]

ŽK: 63. J. Marek , 75. P. Ženíšek .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - VOJÁK Pavel (N), RÝDL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.