Stráž ztratila i ve Studánce, závěr sezóny by pro ní mohl být velmi hořký


Branky


9. D. Klinka , 23. M. Ruda - 28. B. Borys
0

Stráž neodkázala unést tíhu dalšího zápasu, prohrála také ve Studánce a nevyužila tak skvělé pozice pro odskočení Lázním a učinění velmi důležitého kroku k uhájení postupové příčky. Brzy prohrávala 0:2 a musela dotahovat, v závěru sice byla výrazně lepší, ale nakoenc svou roli nezvládla. To znamená jediné. Stráž a Lázně si to o ní rozdají v přímém souboji už příští týden a Stráž bude mít k dispozici výhodu domácího prostředí. To Studánce už jsou tři body v podstatě k ničemu, spíše jen k potěšení. Souboj o sedmou příčku s Kostelce už totiž tak důležitý není.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánku nakoply a Stráž rozhodily dva rychlé zásahy

Dynama udělalo hned z kraje utkání veledůležitý krok. Už v deváté minutě totiž unikl po pravém křídle Jaroslav Černý, který ve vápně našel centrem Daniela Klinku přesně zakončujícího hlavou. Inkasování Stráž ještě více srazilo, a tak měla Studánka dost prostoru k tomu, aby svou pzici jště zvýhodnila a ve třiadvacáté minutě ještě zvýšila. Odkop brankáře Landergota přeskočil obránce Stráže a spadl přímo na hlavu Martinu Rudovi, proti němuž nevystartoval brankář Stráže včas, a tak byl nakonec Rudouvou hlavou pouze přelobován. Studánka vedla 2:0 a se Stráží to šlo zkopce. Ke konci první půlhodiny však udělalo Dynamo sérii obrovských chyb, kterou dokázal potrestat Bohdan Borys, což dostalo Stráž zpět do hry. Dynamo pomohlo Stráži vlastní chybou. První půle už se sice dohrála v klidu, ale domácí byli před tou druhou ve velmi složité pozici.

Studánka zkrotila lva, teda Sokola

Prvních pětadvacet minut zvládlo Dynamo ukázkově a hravě udrželo soupeře na uzdě. Nic mu nedovolilo a ve vyrovnaném zápasu si od něj stále drželo mírný odstup. Zěvěrečných dvacet minut však jednoznačně patřilo týmu hostů. Stráž svého soupeře skřípla do kleští a jeho obranu doslova válcovala. Obstřelovla jeho branku a byla velmi aktivní, ale měl oto jeden háček, v brance stál skvělý Landergot, který zlikvidoval vše, co na něj letělo. Dynamo mohlo navíc během těchot chvil několikrát rozhodnout v protiútocích, ale nastřelila břevno a spálila ještě alespoň dvě tutovky, takže to bylo napínavé až do konce. Nakonec na to ale nedoplatila a zvítězila 2:1. Pro Studánku velký úspěch, pro Stráž obrovská ztrát. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Celkově jsme podali výborný výkon. Ta Stráž je hodně dobrá a měli jsme to s ní těžké. Nahrál nám ale náš skvělý začátek. Hodně rychle jsme vedli 2:0 a z toho jsme pak celý zápas těžili. Sice jsme si to zkomplikovali vlastní chybou, po níž jsme zbytečně inkasovali, ale pak jsme si to dokázali pohlídat. Ke konci druhé půle nás Stráž sice už válcovala, ale my jsme to přestáli, podržel nás brankář a máme tři body. Výsledek je podle mě spravedlivý.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Místo: Studánka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Liškutín Antonín - DVOŘÁK Zdeněk (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.