Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět poražené Staré Sedliště tančí na hraně propasti


Branky


0

Týmy z míst poblíž hrany sestupového pásma může už v neděli trochu zamícht zápas Přimdy a Sulislavi. Druhý jmenovaný totiž může v případě výhry na nelichotivé třinácté místo, které znaměná pád, sesadit Staré Sedliště. Tomu se nedaří a v sobotu prohrálo také na hřišti v Černošíně, kde nezaznamenalo jedinou branku a navíc muselo balón lovit ze své sítě hned sedmkrát. Avšak není se příliš čemu divit. V podstatě rozkládajícíc se tým dorazil na trávník jen v deseti lidech a v naprosto nakonkurenční sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách nebylo, oč hrát

Sedlišti se zkrátka nedaří, hra je patná, výsledky katastrofální, pozice odstrašující a hráčů je nedostatek. A to na ambiciózní černošínský tým nemohlo v žádném případě stačit. Hosté přijeli jen v deseti a Černošín si s nimi dělal v podstatě, co se mu zachtělo. Sokol roztočil svůj kolotoč a dvacet minut soupeře nepřetržitě točil. Postupně se tak trefili během této fázte Roman Havel, Jan Solový a nakoenc i Patrik Černý, kteří zajistili domácím vedení 3:0 a bylo vlastně rozhodnuto. Po zbytek půle už Sokol svou hru uklidnil a pouze kontroloval své vedení, i tak ale ještě několik šancí zahodil. Sedlišti to však k ničemu nepomohlo. Do kabin odcházelo s tříbrankovým mankem.

Další tři rychlé trefy a byl konec

Druhá půle porbáhala téměř v totožném duchu. Tentokrát stačilo domácím na tři trefy ale jen patnáct minut. Opět se trefil Patrik Černý a do tří minut pak ještě také Tomáš Vondraš a Jan Kubovský. Pak Černošín z tempa opět trochu slevil, ale pro hosty už to byla i tak vleká pohroma. V závěru pak navíc ještě soupeře dorazil poslední brankou Jakub Panuška, a tak odjíždělo Sedliště z Černošína s výpraskem a další ztrátou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Tady není, co hodnotit. Soupeř byl v deseti a my jsme byli celou dobu lepší a podle toho vypadá výsledek. Více k tomu není třeba, nic říkat. Byl to jednoznačný zápas.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška: Není,co hodnotit. Bylo nás málo, máme nějaké zraněné a nějaké absence. Hráli jsme jen v deseti a ještě v hodně slátané sestavě. Soupeř byl po celou dobu lepší a my jsme neměli jedinou šanci.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , K. Skoumal [-] , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-] - R. Drozda [-] , T. Vondraš [-] , J. Solový [-] , J. Šedivý [-] - P. Černý [-] (60. J. Panuška [-] ) , T. Havel [-] -

TJ Staré Sedliště
O. Rožumberg [-] - D. Zavacký [-] , J. Marek [-] - J. Brabec [-] , V. Fatura [-] , M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] - P. Fojtíček [-] - P. Zavacký [-]

ŽK: 67. T. Vondraš , 70. R. Havel , 87. J. Šedivý - 36. J. Marek , 82. D. Zavacký .
Místo: Černošín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PECHMAN Marek (N), KOTVA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.