5:1
(2:0)
69. M. Stec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedliště odpovědělo Sulislavi zdoláním Lomu, sestoupit nahodlá


Branky


24. V. Pešek (p.) , 40. P. Hrubý , 56. P. Fojtíček , 58. M. Pažountka , 62. P. Kotva - 69. M. Stec
0

Sulislav dokázala o víkendu překvapivě porazit Černošín a dostat se před Staré Sedliště, jenomže to jí v neděli odpovědělo porážkou Lomu, takže Sulisalvi zase odskočilo. Přesto rozhodne o sestupujícím až poslední letošní kolo, v němž narazí Sedliště na Záchlumí a Sulislav na Lom. Šanci na udržení mají oba. Teď ale zpet ke střetu Sedliště a Lomu. Hosté dorazili ve dvanácti lidech, brzy museli pro interní záležitosti porstřídat v sestavě a následně se jim zranil jeden z hráčů, takže dohrávali jen v deseti lidech. Sedliště bylo naopak v plné sestavě a dařilo se mu jak hreně, tak střelecky. Využilo doskočení v první půli a nakoenc hravě zvítězilo v poměru 5:1. Boj o udržení rozhodně nevzdalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Selzer nezvládl zápas a dostal Sedliště na koně

Od začátku se hrálo hodně vyorvnané a opatrnější utkání, v němž se střetly podobně kvalitní celky. Jenomže Lom měl na své straně jeden nepříznivý faktor, pravý bek hostujícího týmu neunášel tíhu utkání, hrál zbytečně tvrdě, nepříjemně fauloval a choval se nevybíravě, a když ve čtyřiadvacáté minutě zapříčinil pokutový kop, kterého využil Václav Pešek, dostal žlutou kartu a Sedliště zároveň na koně. Na jeho hře se ale ani po napomenutí nic nezměnilo, a tak jej trenér Lomu stáhl za hřiště, než svůj tým oslabí ještě červenou kartou, ale ani to nakonec Lomu nepomohlo, aby se udržel v jedenácti lidech. Vzápětí se totiž zranil Petr Petráška a hosté museli dohrávat v deseti. Za pár minut navíc exluzivní ranou zvýšil na 2:0 Pavel Hrubý a pro Lom to znamenalo konec, během pár minut bylo rozhodnuto.

Sedliště Stece neohlídalo, ale pro Lom bylo už beztak pozdě

Ve druhé půli už se odehrávalo vše pod taktovkou Starého Sedliště, které bylo jednoznačně lepší, mělo celý zápas pod kontrolou a soupeře vlastně npouštělo do hry. Velmi rychle také tak postupně navýšili Petr Fojtíček, Martin Pažountka a Pavel Kotva a za stavu 5:0 už se pak zápas jen dohrával. Vzápětí sice ještě Sedliště inkasovalo, když dokázal snížit, už jen pro diváky, Martin Stec, ale ve zbytku zápasu už si domácí vše ohlídali a bez větších potíží udělali veledůležitý krok pro to, aby se v soutěži dokázali udržet. 



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Pro nás to byl velmi důležitý krok za udržením se. Konečně jsme se sešli v plné sestavě a hned jsme byli konkurenceschopní. Věděli jsme, že musíme vyhrát, ale zápas byl zpočátku hodně vyrovnaný. Pak jsme ale dali gól, jim se zranil klíčový hráč, my jsme dali další uklidňující gól, a to bylo klíčové. My jsme hráli v absolutní pohodě, vyhrávali jsme souboje a šli jsme si pro tři body. Zápas jsme si ohlídali a mlžeme slavit tři body. Doufejme, že v příštím kole rozhodneme o svém setrvání v soutěži.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Náš pravý bek dnešní zápas absolutně neunesl, na hřišti nám dělal ostudu a navíc hrubě fauloval. Zapříčinil pokutový kop ve prospěch soupeře a my jsme ho museli vystřídat. Vzápětí se nám ale zranil jeden z našich klíčových útočníků, a tak jsme dohrávali od třicáté minuty jen v deseti lidech. Zápas byl do té doby poměrně vyrovnaný, ale pak jsme ho během několika málo minut ztratili a pak už to byla katastrofa. Sedliště si výhru zasloužilo.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - O. Rožumberg [-] (46. V. Fatura [-] ) , D. Zavacký [-] , P. Kotva [-] - M. Vokurka [-] , M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , P. Hrubý [-] , V. Pešek [-] (85. J. Brabec [-] ) - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] , M. Stec [-] , F. Medek [-] , T. Mareš [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] (28. J. Vopalecký [-] ) , M. Kraus [-]

ŽK: 38. P. Kotva , 41. V. Pešek - 24. M. Selzer .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ZAVACKÝ Petr (N), MATOUŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.