Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice rozhodly v prvním poločase


19

Vávrovice v předehrávaném zápase vyloupily Těškovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice: Jakub Lichovník 0:5

V předehrávaném zápase se střetly Těškovice s Vávrovicemi. Hostující družina o své zasloužené výhře rozhodla už v prvním poločase, kdy domácím nasázela pět branek. Vávrovice se ujaly vedení po čtvrthodině hry, kdy centr Daniela Kleina uklidil hlavou do brány Jakub Lichovník – 0:1. Ještě neutichla ani hostující radost a přišel hned druhý úder, kdy si na centr Schneidera naskočil na zadní tyči hlavou opět Jakub Lichovník a bylo to 0:2. Ve 24. minutě na sebe natáhl hráče Mrusek a nahrál Jakubu Lichovníkovi, který míč poslal podém brankáře Romana Lazeckého do sítě – 0:3. Deset minut před přestávkou zatáhl míč do vápna Mrusek a Jakub Lichovník zametl míč do protipohybu gólmana přesně k tyči – 0:4. Poločas zmaru pro domácí zakončil svým pátým gólem těškovický kat Jakub Lichovník, který zahrál brankáři na housle – 0:5. 

Těškovice snížily dvěma góly

Těškovice ve druhé půli už jen kosmeticky upravili skóre. V 56. minutě zatočil Illík přímý kop nechytatelně do branky – 1:5. Definitivní podobu skóre stanovil ve 20. minutě před koncem nechytatelnou střelou kapitán Vladimír Šenk – 2:5. Další góly mohly přidat i Vávrovice. Mrusek nedokázal dvakrát překonat brankáře Lazeckého. Po šesté se nedokázal trefit ani ostrostřelec Jakub Lichovník. Další šanci zahodil Chryczyk. Vávrovice to však mrzet nemuselo, protože to nic nezměnilo na jejich zaslouženém vítězství.

 

Vávrovice v příštím zápase přivítají Píšť. Těškovice budou zajíždět do Vřesiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Nedivím se tak některým fanouškům, že odcházeli z hřiště již v průběhu utkání, protože předvedený výkon celého mužstva byl minimálně „na ručník“, protože si hosté s námi místy pohrávali „jako kočka s myší“. Hráči byli asi celý první poločas (někteří i celý zápas) myšlenkami již na sobotní SVATBĚ svého spoluhráče, jinak si to nedovedu vysvětlit. Co říci závěrem: Soupeř byl v tomto utkání jednoznačně lepší ve všech směrech, a to zejména v rychlosti, důrazu, kombinaci a hlavně ve střeleckém zakončení. Naše mužstvo zápas prakticky ospale „odchodilo“ a nebýt Romana v brance – mohlo skóre dopadnout daleko hůř.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Domácí jsme napadáním nepustili ke hře a v prvním poločase jsme dali pět branek a rozhodli jsme. Naše výhra je zasloužená. Synci to odmakali a hráli v pohodě.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Illík [-] (67. O. Strojil [-] ) , P. Kupka [-] (51. D. Juchelka [-] ) , D. Černý [-] (57. P. Lazecký [-] ) , P. Jedlička [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , M. Krayzel [-] , L. Brož [-] (83. M. Hoza [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (46. V. Binar [-] )

FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - D. Klein [-] , V. Pchálek [-] (75. A. Klásek [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-] , J. Chryczyk [-] , M. Klein [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (83. D. Šenk [-] ) , J. Lichovník [-]

ŽK: 58. M. Krayzel , 72. L. Brož , 89. O. Strojil - 56. M. Matějček , 67. J. Schneider , 82. O. Levák .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PUFFLER Jan - PRETSCH Adam, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Těškovice čeká těžký zápas, Vávrovice nedají nic zadarmo, ale věřím, že Těškovice o gól vyhrají, takže 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí prostředí rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích