Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina rozhodla pět minut před koncem


Branky


16

Vřesina dala o jeden gól víc než domácí a vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina otočila skóre zápasu

Diváci v Životicích viděli v neděli ráno divokou přestřelku. Lépe začala Vřesina, ale ani střela Hofrichtera a ani pokus Peška se neujal. Domácí se tak šli vedení po čtvrthodině hry, když centr Pumra našel hlavu Válečka, který se nemýlil a překobal Lamparta – 1:0. Vřesina srovnala krok pok nohám Bočka a ten půlhodině hry, když Boček našel nahrávkou pod sebe Peška a ten neměl problém dopravit balon do sítě – 1:1. O chvilku později po rohu Boháče vyboxoval gólman Otipka míč tak nešťastně, že zapadl až do sítě – 1:2. Závěr poločasu se dohrával mezi šestnáctkami, nebezpečné byly jen střely hostujícího Mrázka a Pagáče, které mířily ale nad. 

Oba týmy daly po dvou gólech

Hned zkraje druhého poločasu utekl po straně životický Dušek a gólově oslovil Válečka a ten se nerozpakoval a balon zametl do sítě - 2:2. V 50. minutě završil Váleček po individuální akci svůj hattrick a otočil skóre opět ve prospěch Dolních Životic – 3:2. Vřesina ale srovnala s domácími krok o pět minut později, když nahrávku Peška zavěsil neohroženě do kasy kapitán Boháč – 3:3. Tečku za divokým utkáním udělal pět minut před koncem zápasu Boháč který dalekonosnou střelou propálil brankáře Otipku a dokončil hattrick – 3:4. V závěru zápsu se už domácí na nic nezmohli a hosté dokráčeli ke třem bodům.

 

Dolní Životice jedou příští týden do Březové. Vřesina přivítá doma Melč.  

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Průměrné utkání, kdy každou chvilku tahal pilku jiný tým. Hrálo se nahoru dolů a zápasu by spíše slušela remíza, ale my jsme bohužel dostali vítěznou branku pět minut před koncem.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem a pouštěli jsme domácí jen do situací po našich hrubých chybách. Úvod sezóny nám tedy vyšel a uvidíme co bude dál.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (82. M. Smuda [-] ) , F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , V. Palyza [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , M. Váleček [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Boček [-] , M. Boháč [-] (90. V. Kocian [-] ) , T. Mrázek [-] (65. D. Otáhal [-] ) , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , K. Hofrichter [-] , O. Kocián [-] , P. Strakoš [-] , V. Čech [-]

Hráči zápasu: M. Váleček - M. Pešek , M. Boháč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - GANČAŘ Jakub, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

tady nic jiného nevidím a jedeme odčinit loňský nepodařený zápas

Tip: výhra domácích

Domácích ranní čas pomůže k výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Dolní Životice hostí ve svém tradičním nedělním čase Vřesinu. Zápas bude opatrný a skončí dělbou bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích