3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko jede domů s prázdnou


Branky


1. L. Dráb , 77. M. Matys , 90. L. Dráb
4

Report zaslal a na zápase fotil Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v 1.minutě se po chybě obrany Třebska prosadil domácí Dráb a otevřel skóre zápasu – 1:0. V 11.minutě domácí rozvlnili síť  Hausera po druhé,ale rozhodčí Máša gól po předchozím faulu na Jaroše neuznal. 17.minuta přinesla další šanci Jinec,když domácí dostali výhodu po faulu Chytky,ale skvělý Hauser míč za svá záda nepustil. Třebsko se dostalo do první šance v 23.minutě.Míč se po ose Šperer,Tošovský,Synek dostal až do malého vápna ke Glogarovi,který však mířil jen vedle Kadeřábkovi branky. Hrálo se vyrovnané utkání,ale do poločasu už diváci další branku neviděli. Domácí měli ještě příležitost v 32.minutě z nepřímého kopu po malé domů hostujícího Chytky .Třebsko se prezentovalo střelou Jaroše z dálky,ale oni on nemířil mezi tři tyče.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle přinesla hned v úvodu šanci hostujícího Kani,ale jeho pokus dokázal Kadeřábek zlikvidovat. Další šanci na zvýšení skóre pro Jince,měl v po rohu v 52.minutě Zadina,ale ani on nemířil přesně. V 61.minutě se po přímém kopu Tošovskýho a zblokované střele Kani dostal do zakončení Synek,ale ani jeho střela k tyči,kterou skvěle zneškodnil Kadeřábek k vyrovnacímu gólu Třebska nevedla. Běžela 77.minuta,po závaru v pokutovém území Třebska se míč odrazil k Matysovi a ten už nemohl jinak,než uklidit míč do odkryté branky – 2:0. Hráči Třebska se snažili utkání ještě zdramatizovat,ale Jinečtí skvěle bránili a nepustili hosty do větších příležitostí. Naopak v úplném závěru se prosadil Dráb a svou druhou brankou v zápase pečetil vítězství Jinec na 3:0.



Sestavy


SK Jince 1921
V. Kadeřábek [-] - J. Molnár [-] , L. Dráb [-] , O. Slačík [-] , M. Matys [-] , P. Kuba [-] (21. T. Anděl [-] ) , D. Choutka [-] (89. V. Vejr [-] ) , T. Zadina [-] , D. Dendys [-] , M. Beneš [-] , M. Štěrba [-]

SK Třebsko
K. Hauser [-] - M. Synek [-] , F. Chytka [-] (46. P. Špeta [-] ) , V. Jaroš [-] , D. Glogar [-] - P. Šváb [-] , T. Kolařík [-] , J. Horáček [-] (88. O. Kubíček [-] ) , J. Šperer [-] , J. Tošovský [-] - F. Kaňa [-]

ŽK: 18. O. Slačík , 19. P. Kuba , 53. L. Dráb , 59. J. Molnár - 19. V. Jaroš , 56. T. Kolařík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Máša Jaroslav - BRUYEVICH Ruslan, GALIERIK BISKA Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů