Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice poráží Rychnov rozdílem třídy


Branky


12

Pouze ve 12 lidech zajížděli hosté z Dolního Rychnova do Trstěnic, kde je čekal domácí, zatím v soutěži dominující celek. Trstěnice měly po šesti utkáních 17 bodů, Rychnovští jich měli pouhých pět. Jak z pohledu tabulky, tak z pohledu počtu hráčů byl favorit jasný. A fanoušci, kteří si našli cestu na stadion, na nějakou dobu naposledy, se určitě nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start hosté nezachytili

Trstěnice svou roli favorita beze zbytku plnily. Od úvodního hvizdu byly téměř výhradně na balónu a Rychnovští se soustředili především na bránění a působili dojmem, že chtějí dostat co nejméně branek. Bezbrankové skóre však dlouho netrvalo. Již v 6. minutě se prosadil domácí Francisc Labai, obávaný kanonýr, pro kterého to byla pátá branka v sezoně a dotáhnul se tak na špici v tabulce střelců. Svůj gólový účet v tomto utkání teprve načal. Navýšení skóre přišlo ve 12. minutě a tentokrát to byl Filip Kovárník a bylo to již 2:0. Hosté, jako by dostali knock out, ze kterého se odmítali probrat. Působili odevzdaným dojmem a vypadalo to, že po zbytek utkání budou jen odpočítávat minuty do posledního hvizdu. Trstěničtí střední záložníci nebyli na míči téměř napadáni a mohli tak volně tvořit hru a šance pro své spoluhráče. 29. minuta patřila Marku Osvaldovi, který zvyšoval na 3:0. O pouhé čtyři minuty později byl rozdíl už čtyřbrankový, prosadil se Ondřej Synek. A o další čtyři minuty to již bylo o pět branek. Tentokrát vstřelil branku Pavel Hraško. Trstěnice se do šancí dostávaly velice snadno, k většině branek vedla jednoduchá kombinace o pár nahrávkách, domácí hojně využívali své křídelníky, kterým hostující obránci vůbec nestačili. 5:0 tak bylo skóre, za kterého se šlo do kabiny k poločasovému oddychu.

Průběh hry se nezměnil

Obraz hry vypadal stejně, jako v první půli. Rychnovští neměli vůli se zápasem něco udělat a Trstěničtí se spíše, než na kvantitu branek, soustředili na kvalitu předváděné hry. To s sebou zákonitě přineslo i branky. První ve druhé půli však přišla "až" v 58. minutě. Byl to Francisc Labai, který se svým druhým gólem v utkání dostal na dělené první místo v tabulce střelců! A jako by si to uvědomil a rozhodl se, že to tak nenechá. O pouhé dvě minuty později to byl znovu Labai, který završil hattrick, vyhoupl se do čela tabulky střelců, a zvýšil vedení domácích na 7:0. Demolice hostů nekončila, naopak o pět minut později to byl Petr Pauš, který přidal osmou branku Trstěnic. V 75. minutě vstřelil poslední, devátou, branku domácích David Kovárník. Značného polevení v aktivitě domácích se hostům povedlo využít alespoň ke kosmetické úpravě skóre a ubránění jednociferného výsledku. V 84. minutě se prosadil Lukáš Dolejší a uzavřel stav na astronomických 9:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér domácích): Kluci předvedli skvělý výkon, jsem rád, že hrají tak, jak si v kabině řekneme, a soustředí se především na kvalitní fotbalový výkon. Mrzí mě, že sem Dolní Rychnov přijel odevzdaný. S 12 hráči se ani mužstvo pořádně nerozcvičilo a šlo rovnou hrát, po dvou rychlých brankách úplně přestalo hrát. Kvalita výkonu bohužel nebyla srovnatelná s naším mužstvem. Myslím, že nováček soutěže, Kynšperk, nás v příštím kole potrápí více.




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - A. Novák [-] , F. Labai [-] (67. D. Kovárník [-] ) , F. Kovárník [-] , M. Lorenz [-] , M. Štrupl [-] , M. Osvald [-] , P. Pauš [-] , T. Chlapec [-] (46. P. Kvěšek [-] ) , O. Synek [-] , P. Hraško [-] (46. R. Danko [-] )

SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - V. Šantora [-] , V. Křenek [-] (60. M. Dvořák [-] ) , D. Trojan [-] , J. Dlouhý [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , P. Halčinský [-] , J. Kříž [-] , V. Kohout [-] , I. Valach [-]

ŽK: 21. D. Trojan , 49. V. Šantora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FURIŠ Adam - BALHAR Ivan, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Trstěnice si jdou jasně za svým cílem a očekávám jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích