Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov zapsal další 3 body


Branky


10

Vintířov si na domácí půdě vyšlápl na dalšího soupeře, tentokráte to odnesla Toužim, která si veze domů potupného bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Dva sousedi v tabulce na sebe narazili v tomto zápase. Toužim ztrácela na Vintířov pouze bod a tak chtěla v dnešním zápase bodovat a přeskočit právě domácí celek v tabulce.  Zápas od samotného úvodu nenudil oba týmy hráli solidní a rychlý fotbal. Několikrát šla však rychlost na úkor přesnosti, takže k vidění bylo i dosti ztrát a byl to boj zejména o střed pole. První, kdo se dokázal prosadit byli hosté, když ve 28. minutě prosadil individuální akcí David Machala a dostal hostující celek do vedení.  Hostujícímu celku paradoxně vstřelené branka ublížila a zápas začali režírovat domácí fotbalisté. Ve 36. minutě se dočkali vyrovnáí, které vystřelil Jakub Švandrlík. O 4 minuty později se tentýž hráč dokázal prosadit podruhé, když se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna a umístěnou střelou strhl vedení na stranu Vintířova. Za tohoto stavu se odcházelo na poločasovou pauzu.

Druhá půle patřila domácím.

Do druhé půle nastoupili oba týmy zee zabezpečených obran. Oba celky si vypracovali několik zajímavých situací, které zatím nebyly dotaženy do úspěšného konce. Až v 62. minutě se míč dostal ke Milanu Havlovi, který si poradil se svým strážcem a přidal třetí gól domácích. Domácí měli opticky více ze hry, ale i hosté mělé světlé chvilky. Góly ale padaly pouze na jedné straně, v 72. minutě se opět prosadil Milan Havel, který tak upravil na 4:1. Utkání se poté už spíše jen dohrávalo. Ovšem domácím příznivcům udělal ještě příjemnější odpoledne Roman Prokop, který v 80. minutě zvyšoval na konečných 5:1 pro domácí Vintířov. Vintířov tak zažívá povedený vstup do sezóny, když se ziskem 13 bodů figuruje na 3. místě.



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
SK Toužim: Jaroslav Bronec, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili špatně. Vytvořili jsme si nějaké šance a vstřelili vedoucí branku. Ta nám paradoxně spíše ublížila a zápas pak patřil spíše domácím. Nás srážely první doteky s balónem nebo zbytečné ztráty ve středu hřiště.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - M. Motl [-] , D. Juhár [-] , M. Bečvář [-] , M. Čtrnáct [-] , J. Rosenberg [-] (56. L. Ondráček [-] ) , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] (74. V. Noháček [-] ) , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , M. Havel [-]

SK Toužim
V. Přenosil [-] (46. D. Hošek [-] ) - F. Burda [-] , D. Machala [-] , J. Legr [-] , L. Marek [-] , R. Fišer [-] , K. Krejčí [-] (83. O. Kott [-] ) , F. Helembai [-] , V. Nováček [-] , L. Pavlík [-] (74. J. Frank [-] ) , A. Jiskra [-]

ŽK: 86. L. Ondráček , 86. M. Havel - 66. R. Fišer , 68. L. Pavlík , 82. K. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěrba Václav - BOUŠE Václav, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra domácích

Vintířov doma dokáže přetlačit Toužim 2:1 a udrží 3. místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích