2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice doma bodovaly naplno


Branky


10

Žlutický tým doma přivítal kohouty z Františkových Lázní. Žlutiční projevili větší chuť po vítězství a nakonec 3 body zůstaly na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól dost napověděl

Do Žlutic dorazily zatím nevýrazné Františkovy Lázně, které v minulé sezóně hráli takměř o špici. V nynější sezóně se zatím krčí mezi posledními týmy bez bodu. Reputaci si kohouti chtěli napravit právě na žlutickém trávníku. Domácí totiž také neposbírali moc bodů a na kontě měli pouze jediný. Dalo se tedy čekat, že zápas bude vyrovnaný. Tak se tomu i stalo a zápas byl opravdu vyrovnaný. Šance se tvořily na obou stranách. Každý tým si vytvořil několik slušných příležitostí, ale gólu se diváci nedočkali. Až ve 34. minutě potěšil oko domácího diváka Libor Slivčák, který krásnou střelou otevřel skóre zápasu. V tomto zápase mohl být jediný gól klíčový, proto také Františkovy Lázně na konci první půle dělaly, co šlo, aby srovnali stav. Avšak domácí brankář měl svou svatyni v první půli nedobytnou.

Podobný scénář

Do druhé půle lépe vstoupili domácí, když na soupeře vlétli a odměnou jim byla pijišťovací branka na 2:0 Branku vsítil ve 48. minutě Adrian Čech a dodal tak na kopačky žlutických fotbalistů ještě větší klid a sebedůvěru. Poté se hra ustálila. Oba týmy si ještě vytvořily několik náznaků a příležitostí. Avšak vždy chyběla správná předfinální či finální fáze. V 76. minutě vykřesal pro hostující tým naději na zisk alespoň nějakého bodu David Ščislák, který snížil z pohledu Františkových Lázní na 1:2. Hostující tým se poté vrhl na svého soupeře a pokoušel se o vyrovnání, nicméně žlutická obrana nápor ustála a Žlutice tak slaví první výhru v sezóně za 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
FK Sokol Žlutice: Martin Hladký, brankář: Byl to pro nás důležitý zápas. Zápas mohl rozhodnout jediný gól, proto pro nás bylo dobré, že jsme dali první gól my a podařilo se nám do půle stav udržet. Poté jsme si řekli v kabině, že by to chtělo pojistku. Ta naštěstí také přišla a dýchalo se nám mnohem lépe. Ke konci jsme pak museli odrazit závěrečný nápor, ale i to se povedlo a máme doma 3 body.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - J. Píša [-] , J. Křížek [-] , P. Krejza [-] , A. Čech [-] , D. Eberl [-] , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] (72. F. Kubka [-] ) , L. Melnyk [-] (79. M. Sivák [-] ) , P. Janoušek [-] , J. Pěnkava [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Heller [-] , M. Strnad [-] (69. V. Uzel [-] ) , M. Haberle [-] , M. Lukáč [-] , F. Desort [-] , O. Maryška [-] (80. K. Biháry [-] ) , P. Klokočník [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] (55. L. Rejman [-] )

ŽK: 85. J. Křížek - 71. M. Lukáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jati David - FURIŠ Adam, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: František Merkl
Tip experta: výhra domácích

Františkovy Lázně se nemohou chytnout. Nepovede se to ani na půdě Žlutic, které vyhranou 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích