2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo zvládlo domácí duel s Lomnicí


Branky


6

Domácí přetlačili celek Lomnice těsným rozdílem 2:1 Důležité 3 body tak do tabulky zapisuje Nové Sedlo, naopak Lomnice je zatím bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo vstoupilo do zápasu na výbornou

Oba dva týmy myslely v tomto duelu na body. Mírným favoritem byl celek Nového Sedla, který hrál na domácí půdě a sebevědomí stvrdila i výhra v minulém kole na půdě rezervy karlovarské Slavie. Zápas se nesl hned od úvodu v režii domácích, kteří na soupeře vlétli. Lomnice se v prvních 10 minutách jen těžko srovnávala s tempem hry. V 7. minutě po faulu na domácího hráče byl zahráván volný přímý kop, který přistál na hlava Josefa Vicana, který je v těchto situacích neomylný. Než se hosté stačili rozkoukat dostal se míč do jejich sítě po druhé. V 11. minutě po ryclé akci po ose Vican a zakončující Bedřich Rychna, zvýšil druhý jmenovaný na 2:0. Těžil z dobré orientaci v poutovém území a dobré příhře Vicana. Hra se postupem času vyrovnala a své příležitoti měla i Lomnice. Nicméně skóre se už do posledního hvizdu první půle nezměnilo a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Dramatická koncovka

Ve druhé půli byla znát strategie Nového Sedla. Osvědčená už v minulém zápase proti Karlovým Varům. Nové Sedlo se zatáhlo a hrálo ze zabezpečené obrany. Výsledkem toho byly protiútoky, které ke smůle domácích nebyly dotažené až do konce. Naopak lomničtí fotbalisté se dostali do tempa. Začali více držet míč na svých kopačkách a pomalu se dostávat blíž a blíž ke svatyni domácích. Vytvořili si několik slibných šancí, ovšem bez úspěchu. Až v 80. minutě prolomil střeleckou nemohoucnost lomnických fotbalistů Martin Veselý, když po rohovém kopu hlavičkou na zadní tyč překonal jinak výborného brankáře domácích. V závěrečných minutách si Lomnice vytvořila souvislý tlak. Domácí už bránili výsledek 2:1. Nakonec takto i utkání skončilo, i když by zápasu možná více slušela remíza.



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
TJ Lomnice: Martin Link, záložník: Do utkání jsme nevstoupili úplně nejlépe. Dva góly během prvních deseti minut nikomu nepřidá. Pomalu jsme se dostali do hry a myslím, že jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Po snížení ve druhé půli jsme vycítili šanci na remízu. Měli jsme několik možností dát na 2:2. Já sám jsem měl velkou šanci, ale nakonec jsme prohráli. Nicméně se nemusíme za nic stydět, ale v dalším utkání už bychom rádi vyhráli za 3 body.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - R. Patera [-] (46. L. Macák [-] ) , R. Faber [-] , T. Pelech [-] , K. Kalina [-] (90. P. Wýstrach [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (83. D. Patera [-] ) , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , J. Vican [-] (59. J. Vican [-] )

TJ Lomnice
J. Marka [-] - M. Čaban [-] (59. M. Štěpanovský [-] ) , M. Link [-] , M. Václavík [-] , M. Polívka [-] , D. Novák [-] , L. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Maršík [-] (83. J. Muras [-] ) , J. Samek [-] (59. M. Veselý [-] ) , S. Hauf [-] (46. P. Lorenz [-] )

ŽK: 71. P. Karásek , 90. R. Faber - 89. M. Polívka , 90. P. Lorenz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěrba Václav - VU David, KLEPÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: výhra domácích

Nové Sedlo- Lomnice 5:2

Lomničtí to v Novém Sedle budou mít těžké, jelikož Sedlo bývá na domácím hřišti velmi nepříjemným soupeřem. Domácí vyhrají větším brankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích