J. Kabele 32. (p.)
K. Kulhavý 47.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň porazila Povltavskou Fotbalovou Akademii, exslávista Volešák byl vyloučen za kritiku sudí Šulcové


Branky


12

Hostouň rychle prohrávala, ale průběh utkání dokázala otočit a doma ještě v této sezóně neztratila bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali na rychlou branku reagovat

Hosté měli parádní vstup do utkání. Již ve 2. minutě přihrál Pek M. Novákovi, který vyslal přízemní centr do vápna, kde míč v pádu dostal do branky Lukáš Třeňák. Někdejší talent Sparty tak poslal hosty do vedení. V 5. minutě mohl přidat opařeným domácím druhý gól M. Novák po přihrávce Třešňáka sám byl sám před Tetourem, ale domácí brankář jej skvěle vychytal. Poté se hra začala vyrovnávat. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a domácí se snažili o vyrovnání pomocí centrů do vápna. Ve 32. minutě dopadl jeden takový centr na ruku Šumilova a sudí Šulcová k nevoli hostujících hráčů nařídila penaltu. Tu s přehledem proměnil Jiří Kabele a srovnal na 1:1. Vedení mohl hostů vrátit o chvíli později Engelmann, ale Tetour svůj tým opět podržel. Do kabin tak odcházela mužstva za nerozhodného stavu.

Domácí šli do vedení, které uhájili i díky vyloučení Volešáka

Hned po začátku druhé půle si hosté vypracovali nebezpečný závar ve vápně Hostouně, který ukončil střelou těsně nad branku Třešňák. Ve 47. minutě hosté chybovali v rozehrávce na polovině hřiště, míč se dostal k Brejchovi, který nacentroval do vápna a Kamil Kulhavý zařídil domácím vedení 2:1. V 64. minutě střílel domácí Hájek těsně nad břevno. O dvě minuty později zakončoval Volešák a domácí obránce vykopl míč z brankové čáry. V 77. minutě mohl vstřelil uklidňující branku pro domácí Kulhavý, ale samostatný nájezd na brankáře zakončil pouze střelou vedle branky. V 81. minutě utekl po straně střídající Hodosi, předložil míč na zadní tyč Třešňákovi, který odmítl vyrovnání. V 87. minutě musel ze hřiště po druhé žluté kartě Ladislav Volešák. Exslávista si druhé napomenutí vysloužil za nesportovní chování vůči sudí Šulcové. Věta "Tak už něco pískej!" a gestikulace směrem k sudí jej stála posledních několik minut a hostům otupila závěrečný tlak. Domácí tak ubránili výhru a připsali si tři body.

 

Zdroje: Web Sokol HostouňWeb Povltavská Fotbalová Akademie

Redakčně upraveno.



Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - H. Čakurda [-] (57. D. Dostál [-] ) , J. Kabele [-] (82. O. Soukup [-] ) , P. Hovorka [-] , Š. Hájek [-] (71. R. Smékal [-] ) , P. Trapp [-] , A. Zahranychnyy [-] , K. Kulhavý [-] , O. Brejcha [-] , L. Kosík [-] , J. Pavlík [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - J. Košata [-] (88. V. Hašek [-] ) , L. Novák [-] , L. Třešňák [-] , O. Pek [-] (69. M. Štědronský [-] ) , M. Novák [-] , V. Engelmann [-] (52. O. Hodosi [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , I. Šumilov [-] (69. P. Nehoda [-] ) , L. Jakobovský [-]

ŽK: 49. A. Zahranychnyy , 53. L. Kosík - 42. I. Šumilov , 43. L. Volešák , 49. O. Pek . ČK: 87. L. Volešák .
Hráči zápasu: K. Kulhavý .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: Šulcová Lucie - NEJEDLO Tomáš, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích