1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka zařídila Admiře výhru nad Královým Dvorem


Branky


13

Vyrovnané utkání, které rozhodla jediná branka domácích v prvním poločase bylo k vidění na Admiře, kam přijel Králův Dvůr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Panýrek se pohotově trefil

Domácí byli v první půli aktivnějším mužstvem a ve 13. minutě si vytvořili první příležitost, kdy po centru Douděry z levé strany hlavičkoval domácí kanonýr Zahálka. Jeho hlavička ale postrádala razanci, a tak si s ní hostující gólman Toman s přehledem poradil. Ve 22. minutě fauloval hostující obránce Novák Douděru a domácí měli k dispozici zajímavý přímý kop ze střední vzdálenosti. Zahálka vyslal dobou střelu, Toman míč pouze vyrazil a Jakub Panýrek poslal domácí pohotovou dorážkou do vedení 1:0. O chvíli později se ke střele dostal střelec první branky Panýrek a hostující brankář musel jeho střelu vyrazit na rohový kop. Po rohu vznikl ve vápně Cábelíků velký závar a Toman dvakrát na brankové čáře musel hasit situaci. Před koncem poločasu ještě zkoušel střelecké štěstí Douděra, ale jeho rána branku těsně minula. Domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Hostům se vyrovnat nepodařilo

I druhou půli začala Admira aktivněji. Domácí zahrozili dvěma centry Herce. Na první Michálek těsně nedosáhl a druhý stejný hráč zakončil vysoko nad hostující branku. Cábelící se poté osmělili a snažili se o vyrovnání. Domácí brankář Jungr musel vytáhnout skvělý zákrok proti Krejdlovi, který střílel po přihrávce Dvořáka. Domácí spoléhali na kvalitní obranu a rychlé protiútoky. Do jednoho zajímavého brejku se dostal Zahálka, který postupoval sám na Tomana, který ale dobře vyběhl a šanci zneškodnil. V 77. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém se k hlavičce dostal vysoký Hell, ale branku domácích přestřelil. Ve zbytku utkání už domácí Cábelíkům další šanci nedovolili. Admira tak získali za hubené vítězství 1:0 tři body.

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.

 

Hodnocení trenéra FK Admira Praha Františka Peřiny:

  



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Douděra [-] (62. M. Radimský [-] ) , J. Panýrek [-] (85. J. Kurek [-] ) , J. Michálek [-] (62. J. Mošna [-] ) , M. Čácha [-] (90. T. Majer [-] ) , J. Martinic [-] , M. Fric [-] , O. Herc [-] , Š. Zahálka [-] , M. Horák [-] , A. Čížek [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - D. Kůžel [-] , P. Janota [-] (55. D. Krejdl [-] ) , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] , T. Šebek [-] , D. Kilián [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Blažek [-] (88. J. Bouček [-] )

ŽK: 68. A. Čížek , 70. M. Horák - 70. D. Kůžel .
Hráči zápasu: M. Jungr , J. Panýrek .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Hodek Jakub - PASTYŘÍK Vladimír, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích