5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Slavie rozhodlo zápas se Sokolovem již v první půli


Branky


4. J. Křišťan (p.) , 9. J. Křišťan , 27. A. Sima , 36. A. Sima , 90. J. Zeronik
13

Béčko Slavie Praha přivítalo Sokolov, který zatím nezískal ani bod a nevstřelil dokonce ani gól. I po utkání zůstala tato dvě fakta v platnosti. Sešívaní rozhodli čtyřmi brankami v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích

Sešívaní vstoupili do utkání skvěle. Ve 4. minutě byl ve vápně faulovaný Sima a nařízenou penaltu proměnil Jakub Křišťan, 1:0. Slávisté v úvodu utkání dominovali, což potvrdila 9. minuta, kdy ke střele z téměř třiceti metrů napřáhl Jakub Křišťan a trefil se nádherně, 2:0. Domácí měli hru jasně ve své režii. Hosté se k balónu dostávali pouze sporadicky. V 19. minutě ale Sokolov zahrozil. Střelu Martince po standardní situaci ale domácí brankář Surovčík s přehledem kryl. Ve 27. minutě domácí ze strany odcentrovali, hostující brankář zaváhal a Abdallah Dipo Sima zvýšil na 3:0. Mimochodem Sima si den před utkáním připsal premiérový start za áčko Slavie. Ve 36. minutě zahrával Sokolov přímý kop, ale domácí jej odvrátili a vyrazili do rychlého protiútoku. Míč si vzal Abdallah Dipo Sima, přešel přes stopery, udělal chladnokrevně kličku i vybíhajícímu gólmanovi a s přehledem zakončil, 4:0. Na devatenáctiletého mladíka to byla zkušeně a s přehledem provedená akce. Další šance do poločasu již Slavia nevyužila, přesto mohla do kabin jít v klidu, protože vedla 4:0 a o vítězi bylo téměř jistě rozhodnuto.

Hra se vyrovnala

Druhý poločas už nenabídnul ofanzivní smršť domácích, kteří působili uspokojeně a hosté se zlepšili. Sokolov se tak dostal i do více šancí. Jako v 53. minutě, kdy Martinec po standardní situaci z dobré pozice přestřelil branku. Hrálo se v klidu, protože první poločas již rozhodl o výhře Slavie. V 85. minutě zahrávali hosté rohový kop, k hlavičce se dostal Heger ale trefil pouze brankáře Surovčíka. V 90. minutě utekli domácí po pravé straně, odkud přišel centr do vápna, z kterého je krásnou střelou z voleje prosadil Jakub Zeronik a určil konečný stav utkání 5:0.

 

Zdroje: Web SK Slavia PrahaWeb FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov
Vít Vrtělka - trenér: Nezvládli jsme začátek zápasu a dostali jsme rychlý gól z penalty a do desáté minuty domácí přidali druhý gól. Poté jsme se dostali do zápasu a srovnali hru, to ale trvalo pouze čtvrt hodiny, než nám dali třetí gól. Poté přišel i gól čtvrtý. Tři ze čtyř těch gólů byly po našich individuálních chybách. Po poločase bylo prakticky po zápase. Druhý poločas byl vyrovnaný, nevím, jestli se oni uspokojili. My jsme hru zlepšili. Vytvořili jsme si i šance, které jsme bohužel neproměnili a oni nám pak dali ještě v poslední minutě na 5:0.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Surovčík [-] - A. Sima [-] (63. J. Felipe [-] ) , J. Křišťan [-] , J. Kopáček [-] , F. Matys [-] , M. Douděra [-] , M. Jurásek [-] (85. M. Kubáň [-] ) , A. Vlasák [-] , J. Zeronik [-] , A. Bárta [-] (46. T. Rigo [-] ) , M. Švec [-]

FK Baník Sokolov
J. Richter [-] - L. Šulc [-] , D. Martinec [-] (74. J. Procházka [-] ) , P. Veselý [-] (56. M. Dubnický [-] ) , D. Kovář [-] (70. M. Hackl [-] ) , P. Fišer [-] , V. Heger [-] , D. Kursa [-] , V. Čermuš [-] (46. K. Kýček [-] ) , D. Krlička [-] , D. Hajdo [-]

ŽK: 76. M. Douděra - 41. P. Fišer .
Hráči zápasu: J. Křišťan , A. Sima .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích