3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Sparty i popáté vyhrálo, zdolalo Příbram B


Branky


13

Pět zápasů, pět výher. Tentokrát bez posil z áčka, přesto rezarva Sparty v ČFL nadále dominuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta byla lepší

Od začátku utkání drželi domácí míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. Po dlouhé době se v základní sestavě béčka Sparty objevil kapitán Lukáš Vácha. Protože áčko hrálo ve stejný den, tak chyběly posily, které do posledních zápasů nastupovaly. Od začátku utkání drželi domácí míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. První šance na sebe nenechala dlouho čekat. Hned po několika vteřinách dokázal dokonce Patrák překonat hostujícího brankáře Smrkovského, ale tomu pomohli obránci a míč z brankové čáry vykopli. V 15. minutě se Sparta již radovala z vedení. Pudhorocký přihrál ve vápně míč pod sebe a Vojtěch Patrák dostal míč svou střelou do sítě, 1:0. Patrák mohl udeřit i v 19. minutě, po sklepnutí Váchy ale branku přestřelil. Ve 36. minutě se po Patrákově přihrávce dostal do šance Gabriel, ale sám před brankářem trefil pouze Smrkovského nohy. Před odchodem do kabin měli jedinou příležitost hosté. Přímý kop těsně před šestnáctkou zahrával Vokřínek, ale branku těsně přestřelil. Domácí si tak do kabin odnášeli jednobrankové vedení.

Krásné sólo Gabriela

I ve druhém poločase dominovala Sparta. Brzy se i radovala z branky, které ale předcházel faul Gelašviliho. Po hodině hry vyslal Vácha krásnou přihrávkou do šance Ryneše. Jeho zakončení však zlikvidoval Smrkovský. V 65. minutě Jonáš vyslal do šance Pudhorockého, který ještě situaci vyšperkoval přihrávkou, po které Vojtěch Patrák dorážel míč pohodlně do odkrýté branky, 2:0. Poté následovala akce střídajích Amblera, který přihrával a Daa, který zakončil patičkou nepřesně. V 73. minutě si míč u lajny vzal Adam Gabriel, přešel přes několik bráních hráčů a ve vápně zvolil střelu pod břevno, která znamenala vedení Sparty 3:0. I v dalších minutách byli domácí na míči, ale další branka už k vidění nebyla.

 

Zdroj: Web AC Sparta Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


AC Sparta Praha B
Petr Janoušek - asistent trenéra: Byl to trochu jiný průběh než s Královým Dvorem. Věděli jsme, že Příbram bude hrát aktivně. Tým je plný mladých hráčů, které musím pochválit, protože hráli aktivně, odhodlaně, neustále náš tým napadali a snažili se nás dostávat pod tlak. Nám to trochu trvalo, než jsme se dokázali prosadit a dostat se do naší hry. Nakonec jsme si vypracovali hodně šancí, oproti předchozím zápasům, jsme ale neměli takovou úspěšnost v zakončení. Důležité je, že jsme zápas dovedli k výhře a nikdo se nezranil.

FK Příbram B
Miroslav Slepička - asistent trenéra: Sparta byla ve všech směrech určitě lepší než my. Byli kompaktnější, měli víc šancí a zaslouženě vyhráli. S naší hrou jsem spokojený, chtěli jsme být aktivní, což se nám dařilo, ale Sparta má výborný kádr a byl to zatím nejtěžší soupeř. Zaslouženě jsme prohráli, ale nemáme se za co stydět. Sparta je asi hlavní aspirantem na postup společně s béčkem Plzně.



Sestavy


AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - M. Piško [-] , M. Ryneš [-] (78. K. Flak [-] ) , V. Patrák [-] (72. F. Panák [-] ) , A. Gabriel [-] (78. K. Tvaroh [-] ) , T. Jonáš [-] , I. Gelashvili [-] , L. Vácha [-] (65. Y. Dao [-] ) , V. Dudl [-] (65. M. Ambler [-] ) , V. Chervak [-] , P. Pudhorocký [-]

FK Příbram B
- J. Vokřínek [-] , M. Jindráček [-] , P. Krotil [-] , J. Obdržal [-] (27. M. Nikl [-] ) , J. Vlček [-] (72. M. Vacek [-] ) , D. Dušek [-] (46. D. Vott [-] ) , J. Mezera [-] , M. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] , M. Mišun [-] , V. Smrkovský [-]

ŽK: 22. A. Gabriel - 44. L. Puchmertl .
Hráči zápasu: V. Patrák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích