3:1
(1:1)
40. J. Křišťan (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:15

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira porazila před zraky Vízka a Šmicera pražskou Slavii, Michal Švec dostal červenou kartu


Branky


15

V minulé sezóně nastoupili za béčko Slavie v první kole proti Admiře Baluta, Olayinka a Tecl. Utkání skončilo 2:7. Nyní přijela Slavia bez posil s áčka a domácí toho využili k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Švec dostal červenou kartu

Domácí začali aktivně a v 9. minutě se mohli dostat do vedení. Kanonýr Zahálka obral na rohu vápna o míč gólmana Surovčíka, ale z úhlu trefil pouze tyč hostující branky. O chváli později se konstrukce hostující branky zapojila do hry znovu. Tentokrát zastavila střelu Čáchy. Čácha byl důležitou postavou i na druhé straně hřiště, když zastavil míč směřující do sítě po průniku Zeronika. Ve 36. minutě odcentroval Douděra a by hlavou poslal domácí do vedení, kdyby Michal Švec rukou nezabránil míči v cestě do sítě. Jasná červená karta pro zkušeného beka hostů a penalta pro Admiru. K pokutovému kopu se postavil Zahálka, ale brankář Surovčík vytáhl jeho střelu na tyč. Ve 40. minutě se kopala další penalta. Tentokrát však proti Admiře a hostující kapitán Jakub Křišťan byl úspěšný a poslal červenobílé do jednobrankového vedení. To však do poločasu nevydželo. Po chybě v hostující obraně se k míči dostal Štěpán Zahálka, obešel gólmana a pohodlně vyrovnal na 1:1.

Admira využila početní převahu

Jak byl první poločas atraktivní a plný šancí, tak druhý poločas byl o poznání méně zajímavý. Slávisté zahrozili pouze jednou, když netrefili branku. Admira se dočkala branky v 60. minutě. Chyby v obraně hostů využil Zahálka, jeho přihrávku si našel Jakub Panýrek a poslal domácí do vedení 2:1. V 70. minutě dal výsledku konečnou podobu Michal Douděra, který využil další chyby v defenzivě hostů a zvýšil na 3:1.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , M. Douděra [-] (81. P. Kunc [-] ) , J. Panýrek [-] , J. Mošna [-] (67. M. Radimský [-] ) , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (58. V. Záruba [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

SK Slavia Praha B
J. Surovčík [-] - A. Bárta [-] (41. M. Šmíd [-] ) , D. Langhamer [-] (76. J. Felipe [-] ) , J. Křišťan [-] , M. Švec [-] , F. Matys [-] , M. Douděra [-] , T. Rigo [-] , J. Kneifel [-] (46. A. Sima [-] ) , J. Zeronik [-] (86. M. Kubáň [-] ) , J. Kopáček [-]

ŽK: 40. O. Herc , 50. M. Čácha , 53. M. Fric - 66. J. Kopáček . ČK: 36. M. Švec .
Hráči zápasu: J. Panýrek .
Počet diváků: 511. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Slavia má široký kádr, zřejmě na pražské Admiře bude posílena o hráče širšího kádru „A“ týmu a myslím si, že vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů