0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice předvedly v Hradci Králové lekci z produktivity


Branky


5

Béčko Hradce Králové podlehlo doma Živanicím. Domácí neproměnili své šance včetně penalty. To hosté branky vstřelili a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance hostů, dva góly

Úvod utkání nabídl vyrovnanou podívanou s množstvím osobních soubojů a minimem šancí. Do první větší příležitosti se dostali hosté ve 26. minutě, kdy se do míče ze střední vzdálenosti opřel Jiří Gašpar a trefil se nádherně, 0:1. Domácí mohli o chvíli později vyrovnat. Bičištěho střela po přihrávce Mahra ale branku, kterou hájil novic Vaníček, minula. Ve 34. minutě předvedli hosté nacvičenou akci a odražený míč si na malém vápně našel Matouš Spěvák, který stanovil poločasové skóre na 0:2. 

Domácí nedali ani penaltu

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně. Hned třikrát zakončovali v blízkosti ale Procházka trefil boční síť, Samka vychytal Vaníček a neuspěl ani Bičiště. Hostující obrana fungovala bezchybně. Když už se Votroci k zakončení dostali, stál v brance výborný Vaníček, který dokázal zlikvidovat všechny šance, do kterých se domácí dostali. Největším momentem živanického gólmana byla chycená penalta proti Samkovi. Po neproměněné penaltě už domácí neměli síly do dalších útoků a hosté si tak odvezli díky lepší produktivitě výhru 2:0.

 

Zdroje: Web FC Hradec KrálovéWeb TJ Sokol Živanice

Redakčně upraveno.

 

 

Ohlas trenéra FC Hradec Králové Karla Krejčíka:

https://www.youtube.com/watch?v=4Y-GGcextCY&feature=emb_logo

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Čekal nás těžký zápas se soupeřem, který předchozí utkání s přehledem vyhrál. Čekali jsme sebevědomého a běhavého soupeře. To se i také vyplnilo. Zápas byl hodně o běhání a dobrém bránění. Z minulého utkání nám chyběli dva hráči. Kluci je ale zastoupili výborně, Jirka Gašpar dal navíc gól. Myslím, že první poločas jsme zvládli skvěle, odskočili jsme o dvě branky a mohli jít do druhé půle v klidu. Ve druhé půlce už byl soupeř místy lepší, neproměnil nějaké šance a poté nás výrazně podržel Kuba Vaníček v bráně, když vyřešil pár závarů a hlavně chytil penaltu v čase, kdy by ještě soupeř měl dostatek času na vyrovnání. Jsme s body z Hradce moc spokojení. Nemyslím si že se odtud budou vozit často.



Sestavy


FC Hradec Králové B
R. Dunda [-] - D. Samko [-] , D. Finěk [-] , D. Procházka [-] , J. Locker [-] , D. Bičiště [-] , D. Doležal [-] , J. Mahr [-] (46. J. Vozáb [-] ) , J. Kosař [-] , M. Kejř [-] , S. Chocholatý [-] (66. J. Štěrba [-] )

TJ Sokol Živanice
J. Vaníček [-] - D. Pánek [-] (80. P. Štěpánek [-] ) , S. Langr [-] , L. Polák [-] , J. Gašpar [-] (87. F. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] , L. Kopecký [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , M. Staněk [-] , M. Spěvák [-]

ŽK: 58. M. Kejř - 88. L. Kopecký . ČK: 88. M. Kejř .
Hráči zápasu: J. Vaníček , J. Gašpar .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MRKÁČEK Michal, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích