4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:15

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boleslavské béčko přehrálo doma Velvary


Branky


38. A. Angelozzi , 66. A. Angelozzi , 69. T. Majer , 76. P. Mareš (p.) - 75. L. Drozda
5

Mladá Boleslav vedená trenérem Markem Kuličem si poradila doma s Velvary. výsledek 4:1 odpovídá převaze, kterou domácí po celý zápas měli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z velké převahy pouze jednu branku

Od úvodního hvizdu byli domácí aktivnější a vytvořili si převahu. Do prvních šancí se dostali Hubínek, který přestřelil branku a Komárek, ten pro změnu minul ze strany. Velvary zahrozily ve 13. minutě, kdy byla Havránkova střela ze střední vzdálenosti ztečovaná na roh. O minutu později opět hrozili domácí, tvrdou ránu Mareše dokázal hostující brankář Měsíček vyrazit. Do další šance se domácí dostali o chvilku později. Měsíček nedosáhl na centrovaný balón a jen kousek chyběl Hubínkovi k tomu, aby mohl míč dopravit do branky. Poté pálil nebezpečně Mareš, ale Měsíček jejich vzájemný souboj opět zvládnul. Po půlhodině hry opět zahrozil hostující Havránek, ale nová posila Boleslavi, mladý host ze Slavie Jakub Markovič, jeho střelu pokryl. Šance střídala šanci. V další se ocitl boleslavský Hubínek, ale Měsíček byl připravený. To samé nadruhé straně Markovič proti Havránkovi, nejaktivnějšímu hráči hostů. Ve 38. minutě poslal Tvaroh rychlý přízemní centr před branku a Alessandro Angelozzi uklidil míč do branky, 1:0. Poté pálil nebezpečně, ale vedle, domácí Mareš. Poločas tak domácí vyhráli 1:0, ale šancí měli hromadu.

Boleslavská převaha pokračovala a přišly i góly

Boleslavští měli i druhém poločase územní převahu, ale do šancí se dostat dlouhou dobu nemohli. Až po hodině hry se začaly rodit zajímavé situace. Nejprve vypálil z dálky Hubínek a Měsíček jeho střelu s vypětím všech sil vytáhnul nad břevno. Poté měli domácí nebezpečný centr do vápna, se kterým si hostující gólman před dotírajícímí soupeři poradil. Hosté kontrovali střelou Kafky z dálky, Markovič si s ní jistě poradil. V 66. minutě vyslal Mareš krásný oblouček za obranu a Alessandro Angelozzi vyzrál jak na bránícího hráč, tak na gólmana soupeře a zvýšil na 2:0. V 69. minutě využil chyby v rozehrávce hostů Tomáš Majer a střelou podél gólmana Měsíčka zvýšil na 3:0. Boleslav se uspokojila s tříbrankovým náskokem a Velvary získaly převahu. Přímý kop Vopata ještě Marokovič dokázal zlikvidovat. V 74. minutě Vopat zahrával rohový kop a Libor Drozda volejem z deseti metrů snížil na 3:1. Drozda však hned v 76. minutě fauloval ve vápně unikajícího Tvaroha a Boleslav zahrávalala penaltu. Tu s přehledem střelou k tyči proměnil Petr Mareš, 4:1. Domácí už znovu nepolevili a Huvbínek těsně minul hostující branku. O chvíli později mohl skórovat do odkryté branky Rudzan, ale hostující bek jeho střelu vykopl z brankové čáry. Na úplném konci utkání ještě šel sám na Měsíčka střídající Havlina, ale neuspěl. Domácí si připsali zcela zasloužené tři body.

 

Zdroj: Web FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Mladá Boleslav B
Marek Kulič - trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože Velvary v předchozích třech zápasech získaly šest bodů. Poslední zápas prohrály doma s Jabloncem. Je to takové mužstvo menších postav, ale jejich hráči jsou strašně silní na míči, jsou hodně disciplinovaní a rychle umějí přepnout po ztrátě míče do obrané fáze. Po zisku míče jdou zase rychle dopředu. To jsem hráčům říkal. V prvním poločase se má slova potvrdila. První poločas jsme hráli na jednu bránu, oni chodili dobře za balón a hrozili z brejků. My jsme měli spoustu příležitostí, ne úplně šancí. Chyběla nám lepší předfinální přihrávka, naštěstí se potom trefil Angelozzi po krásném centru Tvaroha. Druhý poločas jsme nepolevili a opět se prosadil Angelozzi. Má tři góly ze čtyř zápasů, takže jsme s ním spokojeni. Poté vychytal Majer rozehrávku stoperů a dal na 3:0 a bylo po zápase.

Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: Ten zápas se nám vůbec nepovedl. Z dosavadních čtyř utkání bylo toto nejhorší. Chyběli nám dva důležití hráči, to nás ovlivnilo, protože nemáme tak široký kádr a díry jsme nedokázali zacelit. Tři branky jsme dostali po individuálních chybách, které Boleslav potrestala. V tomto zápase jsme si nezasloužili bodovat.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
J. Markovič [-] - P. Tvaroh [-] , D. Komárek [-] , P. Mareš [-] (81. L. Glöckner [-] ) , R. Kopa [-] , O. Rudzan [-] , M. Hubínek [-] , N. Moravčík [-] , T. Majer [-] (73. I. Lazarchuk [-] ) , M. Mašek [-] , A. Angelozzi [-] (83. T. Havlina [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - N. Luong [-] , L. Drozda [-] , J. Chábera [-] , J. Stárek [-] (46. K. Schneider [-] ) , J. Havránek [-] , L. Vopat [-] , P. Valenta [-] , M. Ptáček [-] (56. T. Duong [-] ) , J. Kafka [-] , T. Tenkl [-] (63. I. Šollar [-] )

Hráči zápasu: A. Angelozzi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fojtík Martin - VÍT Petr, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích