1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:15

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla utrpěla doma debakl s Hradcem Králové


Branky


63. M. Fábry - 30. T. Sokol , 43. J. Locker , 53. J. Vozáb , 56. M. Kejř , 77. J. Vobejda (p.) , 86. D. Samko
5

V utkání plném šancí dominovali hradečtí Votroci. Dukla inkasovala šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostů, brankové konstrukce zvonily na obou stranách

Hosté vstoupili do utkání velice aktivně a v úvodní čtvrthodině domácím balón moc nepůjčovali. Ze své převahy si ale žádnou větší šanci nevytvořili. Domácí se do první šance dostali v 15. minutě. Fišl hlavičkoval z malého vápna a hostující brankář Mach předvedl výborný zákrok. Následně zahrozili hosté po rohovém kopu. Samko hlavičkoval do tyče, míč se od ní odrazil do druhé tyče a poté jej domácí bek dokázal vykopnout. Samko se o chvíli později dostal ke střele z vápna. I v tomto případě trefil tyčku. Ve 30. minutě napřáhl z dálky hostující Tomáš Sokol a ranou přesně do šibenice poslal hosty do zaslouženého vedení. Na druhé straně střílel ze střední vzdálenosti Jeřábek. Gólmana Macha zachránilo břevno. Ve 43. minutě odcentroval Dominik Bičiště a Josef Lockner uklidil míč za záda Kinského v brance Dukly. 0:2. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Hradec navyšoval vedení

Druhý poločas přinesl hned na začátku nepříjemnou chvilku, kdy se zranil hostující střelec první branky Sokol, na hřišti jej nahradil Vozáb. Právě střídající Jan Vozáb se o chvilku později v 53. minutě dokázal zapsat mezi střelce a zvýšil na 0:3. V 56. minutě si namlsaný Vozáb vzal míč, tentokrát zvolil přihrávku a Marek Kejř přidal čtvrtou branku Votroků. V 63. minutě vstřelila branku také Dukla. Míč odražený od tyče uklidil do sítě Marek Fábry, 1:4. Dukla mohla utkání zdramatizovat, ale jeden z hradeckých beků vykopl míč na brankové čáře a zabránil tak dalšímu snížení. Naopak v 77. minutě byl ve vápně faulován Bičiště a následnou penaltu proměnil Jan Vobejda, 1:5. V 86. minutě se branky dočkal i Denny Samko, který uklidil míč z dálky do prázdné branky po chybě obrany Dukly. Tím stanovil konečné skóre na 1:6.

 

Zdroj:

Redakčně upraveno.

 

Ohlas trenéra FC Hradec Králové Karla Krejčíka:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=7ijsYbj_sB0&feature=emb_logo



Sestavy


FK Dukla Praha B
A. Kinský [-] - - Š. Studnička [-] - F. Matoušek [-] , M. Fábry [-] , D. Fišl [-] , L. Trávníček [-] (58. . Palacios [-] ) , V. Mentberger [-] (58. D. Čížek [-] ) , J. Hrubeš [-] (58. M. Varačka [-] ) , J. Jeřábek [-] , T. Lauko [-] (46. J. Hodek [-] ) , J. An [-] (58. L. Březina [-] )

FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - T. Sokol [-] (48. J. Vozáb [-] ) , D. Finěk [-] , S. Chocholatý [-] (70. J. Štěrba [-] ) , J. Locker [-] , D. Doležal [-] , D. Samko [-] , J. Kosař [-] , J. Vobejda [-] , M. Kejř [-] (76. M. Zbořil [-] ) , D. Bičiště [-] (76. F. Zámečník [-] )

Hráči zápasu: D. Samko , J. Vozáb .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PATÁK Michal - HODEK Jakub, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza