1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice těsně vyhrály v Kašperkách


Branky


6

Kašperské Hory přivítaly na svém hřišti ambiciózní celek Janovic, který patří mezi hlavní favority na prvenství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila 1:1

Do utkání vstoupili aktivněji hosté z Janovic. V prvních patnácti minutách byli lepším týmem. Ve 12. minutě se trefil hostující kapitán Matěj Hájek. Po vstřeleném gólu Janovic se hra vyrovnala. Domácí zklidinili hru, čemuž pomohl také vstřelený gól. Po chybě v rozehrávce v zadních řadách hostů se dostal v 17. minutě k balonu Jakub Mirvald, první střelou orazítkoval břevno, dorážku už zvládl a srovnal skóre na 1:1. Do poločasu byl k vidění víceméně průměrný fotbal s šancemi na obou stranách, žádnou velkou tutovku si však ani jeden tým nevytvořil a skóre po poločase bylo 1:1.

 

Janovice zlepšily hru a došly si pro 3 body

Hosté vstoupili do druhé půle tak, jako vstoupili do té první. Tedy aktivní kombinační hrou. Dobrá hra Janovic přinášela hostům i dobré brankové příležitosti, které však kvůli vychýleným muškám nedokázali proměnit. V 77. minutě seřídil mířidla hostující kapitán Hájek a vyjádřil tak herní převahu v střelený vítězný gól. V 84. minutě povolily nervy janovickému Petruškovi, kterého podle webu Janovic (www.janovice.banda.cz) hráči domácích "okopávali jak brambory". Petruška dostal za řeči druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V 90. minutě měli domácí velkou šanci domácí, naštěstí pro hosty však šance skončila střelou mimo a tak se mohly Janovice radovat z dalších tří bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Dukla Janovice
web Janovic: Domácí tým je v dolních patrech tabulky, přesto určitě budil respekt, protože většinu bodů právě uhrál doma. První poločas byl víceméně kopií zápasu ve Strážově. Prvních 12 minut jsme jasně ukázali kvalitativní rozdíl oproti domácím. Pak jsme jako ve Strážově přestali zcela nepochopitelně hrát. Zápas jsme nakonec dovedli ke třem bodům. O hodně větší klid jsme mohli mít už ale cca 10 min před koncem zápasu . Kdyby byl stav 1 : 6 nikdo by se vůbec nedivil, protože ve druhém poločase jsme možná z 8 loženek dali jen jeden gól, ale zaplaťpánbůh za něj, protože přinesl 3 body .



Sestavy


TJ Kašperské Hory
M. Kolář [-] - T. Kašák [-] (26. D. Kůs [-] ) , L. Uxa [-] (46. J. Voldřich [-] ) , R. Rovňan [-] (46. L. Bílý [-] ) , A. Kůs [-] , D. Řimnáč [-] , V. Šuba [-] (85. K. Nový [-] ) , J. Mirvald [-] (51. M. Mužík [-] ) , P. Tomek [-] , V. Šuba [-] , M. Schmid [-]

FK Dukla Janovice
L. Červenka [-] - M. Hájek [-] , A. Zhvakin [-] , J. Šlégl [-] , M. Urban [-] , P. Petruška [-] , D. Jůzek [-] (66. J. Kotlan [-] ) , V. Špindler [-] , M. Bohatý [-] , V. Drmola [-] (81. M. Švůgr [-] ) , J. Macura [-]

ŽK: 65. D. Řimnáč , 74. P. Tomek - 37. M. Urban , 39. P. Petruška . ČK: 84. P. Petruška .
Hráči zápasu: M. Hájek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Šmíd

Expert: David Bouberle
Tip experta: výhra hostů

Janovice by měly mít snadné tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů