4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby jsou doma nadále stoprocentní


Branky


47. K. Šleis , 49. L. Janda , 62. M. Šůs , 82. J. Jirotka - 42. M. Čejka
6

Luby na svém hřišti přivátaly celek Měčína. Domácím se doma daří, zatím odehráli doma 5 zápasů a všechny vyhráli, navíc s drtivým skóre 22:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po poločase 0:1

Domácí Luby doma ještě neztratily ani bod, což chtěly dodržet i po tomto utkání. Od první minuty se hrál velmi vyrovnaný zápas. Oba týmy hrály pohledný fotbal. Jedna pasáž byla i "nahoru dolu", ta ale gól nepřinesla. Ke konci poločasu byli lepší hosté. Vytvořili si několik zajímavých příležitostí, jenže zkrachovali buď na svém zakončení, nebi brankáři domácích. Až ve 42. minutě se k centru dostal hostující Martin Čejka a uklidil balon do sítě. Stanovil tak poločasové skóre na 0:1.

Luby se probudily a utkání otočily

Domácí vstoupili do druhé půle s tím, že chtějí jednoznačně vyhrát a znovu na domácím hřišti vyhrát. Hned 2 minuty po příchodu z kabin se trefil z penalty Karel Šleis. O 2 minuty později se trefil ranou z vápna Leon Janda. Po čtyřech minutách na hřišti to bylo už 2:1 pro domácí. Pro hosty to byla studená sprcha, ze které se nakonec nedostali. Domácí jako politi živou vodou hráli stále svoji hru a byli nadále jednoznačně lepším týmem. V 62. minutě si vzal míč Miroslav Šůs, prošel slalomem přes obránce a suverénně uklidil balon do sítě a zvýšil na 3:1. V 82. minutě byl u gólu opět Šůs, když centrem našel přesně Jirotku, který hlavou nechytatelně skórovalm a stanovil tak na konečných 4:1 pro domácí béčko. Domácím se tak podařilo otočit stav zápasu a nadále jsou na domácím hřišti neporažení.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby B
Jakub Jirotka, útočník domácích: První poločas byl celkem vyrovnaný, ale v závěru jsme inkasovali. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že obrátíme zápas ve svůj prospěch, což se nakonec povedlo. Byli jsme jasně lepší, což jsme vyjádřili 4 góly a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - J. Havlíček [-] , M. Irlbek [-] (78. J. Jirotka [-] ) , M. Havlovic [-] (69. V. Rehák [-] ) , L. Janda [-] , V. Mańas [-] , M. Šůs [-] , H. Pikhart [-] , K. Šleis [-] , T. Blohmann [-] (83. M. Červený [-] ) , M. Svoboda [-]

TJ Sokol Měčín
R. Šlajch [-] - D. Kubík [-] , R. Šteffel [-] , L. Čejka [-] , L. Duchek [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , O. Jareš [-] (69. O. Mašek [-] ) , M. Čejka [-]

ŽK: 31. M. Šůs , 45. M. Svoboda , 78. T. Blohmann .
Hráči zápasu: L. Janda , M. Šůs .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: David Bouberle
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas vyhrají Luby.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích