J. Žiak 70. (p.)
M. Sládek 81. (vl.)
O. Šup 84.
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín otočil duel s Malým Borem


Branky


70. J. Žiak (p.) , 81. M. Sládek (vl.) , 84. O. Šup - 43. D. Vonášek , 68. V. Petřík
6

Hodně cennou výhru uhrálo béčko Mochtína na svém hřišti proti Malému Boru. Hosté vedli již 2:0, ale domácí dokázali v závěru utkání výsledek otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v první půli jasně lepší

V souboji dvou týmů ze spodku tabulky byli v 1.poločase jasně lepším týmem hosté z Malého Boru. Do 10. minuty si vypracovali 3 golové loženky, naštěstí pro domácí je však neproměnili. Domácí ohrozili brankáře hostů Láda až v 16.minutě z přímého kopu, který zahrával Jiří Podráský, ale brankář hostů se překvapit nenechal. Gólově se pak ve 27.minutě mohl prosadit domácí Jan Žiak, ale v sólovém úniku trefil jen hostujícího gólmana, který mu stačil zkrátit úhel a míč vyrazil na roh. Domácímu týmu chyběla přesnější rozehrávka, nedařila se mu kombinace. Hosté tak lehce získávali míč a v útočné činnosti byli lepší. V další části hry si vypracovali další gólovky a těsně před přestávkou jednu z nich dokázal proměnit Dominik Vonášek ve vedoucí gól..

Mochtín prohrával 0:2, přesto bral 3 body

Mochtín po přestávce výrazně zlepšil svůj herní projev, přesto hned v úvodní minutě 2. poločasu mohli hosté z další gólové tutovky navýšit své vedení. Mochtín bojoval, chtěl vyrovnat, ale v 68. minutě po vydařeném brejku hosté přidávají druhý gól, trefil se Václav Petřík. Závěr ale patřil zcela domácímu mužstvu. Nejdříve z penalty po faulu na střídajícího Palotáse snižuje Jan Žiak na 1:2. V 81. minutě hostující obránce Sládek sráží míč do vlastní sítě, srovnává vlastencem na 2:2. Mochtín bojoval dál, chtěl všechny tři body. A tato vize se naplňuje o pouhé tři minuty později, kdy se po centru Pretzelmayera z příměho kopu přesně trefuje do sítě soupeře stoper Ondřej Šup a upravuje na konečných 3:2 pro Mochtín.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Hodně cennou výhru uhrálo naše béčko na svém hřišti proti Malému Boru. V prvním poločase chyběla našemu týmu přesnější rozehrávka, nedařila se kombinace. Náš tým po přestávce výrazně zlepšil svůj herní projev. Závěr zcela patřil našemu mužstvu. Tři vydřené body nad kvalitním soupeřem hodně těší.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - P. Zoubek [-] (75. J. Kiklhorn [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Podráský [-] , M. Blahník [-] , K. Rajtmajer [-] (46. S. Spasov [-] ) , T. Vlk [-] , M. Pryimak [-] (46. S. Palotás [-] ) , O. Šup [-] , J. Peleška [-]

TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - F. Vodička [-] , P. Kocum [-] , L. Kliment [-] (72. M. Polena [-] ) , V. Petřík [-] , K. Jára [-] , F. Chodl [-] , J. Němec [-] , D. Šipla [-] , D. Vonášek [-] , M. Sládek [-]

ŽK: 40. D. Šipla , 69. F. Chodl , 84. J. Němec . ČK: 80. D. Šipla .
Hráči zápasu: O. Šup .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: David Bouberle
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude vyrovnaný, ale Mochtín vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů