2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice porazily Nýrsko na penalty


Branky


6

Na těžkém terénu se hrálo utkání mezi Nezamyslicemi a rezervou Nýrska, které dopadlo lépe pro domácí, kteří vyhráli na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí Nezamyslice přivítaly v 8. kole na svém hřišti rezervu Nýrska, která přijela bez svého elitního útočníka, kanonýra celé soutěže desetigólového Tadeáše Kohouta. Tuto skutečnost určitě přivítala obrana domácích. Utkání se hrálo na velmi těžkém, podmáčeném terénu, který příliš nevyhovoval hře Nýrska, které je zvyklé hrát svoji kombinační hru. První půle příliš fotbalovosti nenabídla, spíše se hrál bojovný fotbal. Navíc už v 7. minutě musel střídat hostující útočník, výborný střelec a špílmachr Zbyněk Mašek vinou zranění. V 37. minutě se však hosté dočkali gólu. Nýrsko šlo do vedení tečovanou střelou Dominika Vávry. Po vyrovnaném prvním poločase se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Nýrsko.

Domácí pár minut před koncem vyrovnaly

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Domácí se v podstatě jen bránili a nakopávali balony na útočníka. Hosté si vytvářeli zajímavé šance, ale žádná gólem neskončila. Největší šanci hostů v druhém poločase měl Jakub Pavlík, který zahrával penaltu. Tu ale skvěle vychytal domácí brankář Vladimír Kaliský a držel tak naděje Nezamyslic na bodový zisk. Přesto byli hosté nadále lepším týmem. Domácím se podařilo v 85. minutě po chybě hostující obrany vyrovnat. Pár minut před koncem se trefil Josef Hozman. Utkání tak rozhodly pokutové kopy.

Skvělý Kaliský vychytal domácím bod navíc

V penaltovém rozstřelu se vyznamenal domácí brankář, když po zlikvidované penaltě ve hře zneškodnil další penalty a stal se tak domácím hrdinou a zajistil Nezamyslicím bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko B
Petr Janovský, kapitán hostů: Dnešní zápas neměl s fotbalem moc společného. Hrálo se na hodně těžkém terénu. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme byli lepší. Soupeř jen nakopával balony. Nedokázali jsme proměnit dobré šance a musely rozhodnout penalty. Penalty jsou loterie, kde byl bohužel lepší soupeř.



Sestavy


TJ Nezamyslice
V. Kaliský [-] - L. Kindelmann [-] , D. Pichler [-] , J. Pánek [-] - M. Hampl [-] , D. Podskalský [-] (60. M. Valeček [-] ) - P. Kováč [-] (84. J. Vlček [-] ) - M. Věneček [-] , L. Tůma [-] , J. Hozman [-] , L. Hozman [-] (91. V. Kočí [-] )

FK Okula Nýrsko B
V. Pitra [-] - M. Šlehofer [-] (46. A. Bastl [-] ) - D. Vávra [-] , P. Janovský [-] , P. Hlavatý [-] (61. Š. Švec [-] ) , M. Bastl [-] (80. D. Vítovec [-] ) , P. Taušek [-] , L. Václavovic [-] , Z. Mašek [-] (7. M. Valenta [-] ) , T. Valenta [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 60. J. Pánek - 60. M. Bastl , 88. D. Vávra .
Hráči zápasu: V. Kaliský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Šmíd

Expert: David Bouberle
Tip experta: výhra hostů

Nýrsko vyhraje o branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů