3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko doma přehrálo Kašperské Hory


Branky


7. Z. Mašek , 52. J. Pavlík , 87. D. Vávra - 22. L. Bílý , 36. A. Kůs
6

Kašperským Horám se venku nedaří a stále čekají na výhru venku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První gól utkání padl již v 7. minutě, když ve středu hřiste hosté ztratili balon, domácí se vydali do protiútoku, nešťastně se trefili dva spoluhráči Kašperek a Zbyněk Mašek s klidnou rozvahou uklidil míč k pravé tyči po zemi. Obdržená branka hosty nabudila a začali hrát svůj fotbal, začali kombinovat a dominovali ve středu hřiště. Poté se míče zmocnil Aleš Kůs který přihrávkou mezi obránci našel útočníka Lukáše Uxu, který uklidil míč po zemi na zadní tyč. O pár minut později hosté opět svojí bojovností a trochu zmatku v soupeřově obraně vybojovali míč a Aleš Kůs šel sám na golmana, naznačil pouze tělem a golmana se zbavil a už mohl zakončovat do prázdné brány. Následovala jedna z velkých šancí ze strany domácích. Po centru do vápna se na hlavičku vyšplhal Jakub Pavlík a mohl tak změnit skore, nicméně golman Michal Kolář jeho hlavičku zlikvidoval. 

Výborný Kolář zabránil debaklu

Druhý poločas se hodně pohyboval ze začátku na středu hřiste ale postupně se hra přesouvala do vápna hostů. V 52. minutě se po rohu Maška prosadil Pavlík a vyrovnal na 2:2. Nýrsko se uklidnilo a hrálo svoji kombinační hru. Vytvářelo si velké množství šancí a jen díky brankáři hostů platil stále nerozhodný výsledek. V závěru zápasu Vávra centroval, a jeho centr trochu nešťastně pro hosty zapadl přímo do branky. Domácí se tak mohli radovat z výhry 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko B
Zbyněk Mašek, útočník domácích: První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme se ale zlepšili a byli jsme jasně lepší. Kdybych proměnil všechny šance, vyhráli bychom mnohem větším rozdílem.

TJ Kašperské Hory
Radek Rovňan, obránce hostů: Do prvního gólu co jsme dostali, jsme se tak trochu rozkoukávali. Za Nýrsko hráli někteří hráči z áčka, kteří převyšují kvalitu okresu. Podržel nás také skvělý Michal Kolář, který chytil několik gólovek.



Sestavy


FK Okula Nýrsko B
V. Pitra [-] - M. Šlehofer [-] - P. Hlavatý [-] , M. Bastl [-] , L. Václavovic [-] (53. T. Kohout [-] ) , Z. Mašek [-] (78. D. Vítovec [-] ) , T. Valenta [-] , J. Pavlík [-] , D. Vávra [-] , P. Taušek [-] , M. Nehoda [-] (70. A. Bastl [-] )

TJ Kašperské Hory
M. Kolář [-] - R. Rovňan [-] , L. Uxa [-] (57. J. Voldřich [-] ) , T. Kašák [-] , L. Bílý [-] (84. K. Nový [-] ) , A. Kůs [-] , R. Rovňan [-] , V. Šuba [-] , J. Mirvald [-] , V. Šuba [-] , M. Mužík [-]

ŽK: 30. M. Šlehofer , 70. P. Taušek - 32. J. Mirvald , 48. V. Šuba .
Hráči zápasu: D. Vávra .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - RENDL Daniel, KAISER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Kašperky si vybojují 3 body a neodjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích