2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice doma přehrály Hradešice


Branky


6

V souboji dvou týmů z čela tabulky byl k vidění zajímavý zápas, který vyšel lépe domácím, kteří zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepším týmem

Již od úvodu zápasu bylo vidět, že se střetávají dva týmy ze špičky tabulky. Bylo k vidění nasazení a taktická vyspělost obou týmů. Ve 26. minutě vyslal Petruška pěknou uličku na Hájka, jeho střelu gólman hostů ale jen vyrazil k volnému Urbanovi, který pohodlně skóroval do odkryté branky. Janovice byly nadále lepším týmem. Hosty obdržená branka nevzbudila a dále dělali laciné chyby v rozehrávce. Naopak se zvyšoval tlak domácích. Domácí stihli ještě do poločasu trefit břevno. Domácí vedli zcela zaslouženě po poločasu 1:0.

Hosté zlepšili hru, ale na body to nestačilo

V kabině Hradešic muselo být dusno, protože na trávník vyběhli hráči hostů jako vyměnění. Hosté si vytvořili pár slibných šancí, několik zajímavých standardních situací, ale vstřelit gól se jim nepodařilo. Obrana domácích fungovala skvěle a zaslouženě nakonec udržela čisté konto. Do velké šance se dostali domácí, kteří opět jen orazítkovali břevno brány hostů. Definitivně rozhodli domácí v 83. minutě, kdy nekompromisní střelou zvýšil vedení na rozdíl dvou branek nikým nekrytý Šlégl. Hradešice otevřely obranu, a domácí tak mohli ještě navýšit vedení. To se ale nestalo a Domácí si tak zaslouženě připisují tři body, protože byli ve všech herních činnostech jasně lepším týmem.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér hostů: Na hřišti v Janovicích se nám dlouhodobě nedaří a to se bohužel potvrdilo i tuto sobotu. Od začátku utkání jsme byli horším týmem, špatně jsme komunikovali (nebo spíš vůbec), kvůli tomu jsme nevěděli jak si přebírat hráče a domácí zkušený tým toho dokázal využívat. Celý první poločas jsme se prakticky jen bránili a bylo jen otázkou času, kdy poprvé inkasujeme.



Sestavy


FK Dukla Janovice
Z. Vild [-] - M. Hájek [-] , A. Zhvakin [-] (66. J. Kotlan [-] ) , J. Šlégl [-] , M. Urban [-] , P. Petruška [-] , D. Jůzek [-] (78. V. Slivoň [-] ) , V. Špindler [-] , M. Bohatý [-] , V. Drmola [-] (89. P. Jelínek [-] ) , J. Macura [-]

TJ Sokol Hradešice
M. Šůs [-] - L. Zdichynec [-] (71. O. Polena [-] ) , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , D. Vaněček [-] (71. M. Kodýtek [-] ) , T. Nováček [-] , L. Melka [-] , F. Melka [-] , M. Frančík [-] (30. V. Metlička [-] ) , J. Král [-] , V. Panuška [-] (58. V. Gabriel [-] )

ŽK: 52. P. Petruška , 75. V. Špindler , 86. V. Drmola - 53. L. Melka .
Hráči zápasu: P. Petruška , M. Hájek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stach Vladislav - SEDLÁČEK Karel (N), MÁCAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hradešice nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů