D. Hlavin 46.
V. Korda 70.
V. Korda 88. (p.)
3:4p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice mají první bod


Branky


46. D. Hlavin , 70. V. Korda , 88. V. Korda (p.) - 13. S. Palotás , 36. J. Kiklhorn , 76. S. Spasov
6

V zápase dvou týmů z chvostu tabulky se utkaly Budětice s Mochtínem. Budětice poprvé bodovaly, Mochtín kopal opět penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za Mochtín se trefila nová posila

V duelu dvou týmů ze spodku tabulky mohli diváci očekávat vyrovnaný a bojovný zápas. To se také potvrdilo. Již ve 13. minutě posílá Mochtín do vedení nová posila ze zahraničí Szebasztián Palotás. Ve 36. minutě přidal druhý gól hostů po přihrávce Tomáše Vlka další nováček v týmu hostů Jan Kiklhorn. Hosté si tak vytvořili do druhého poločasu komfortní náskok a vypadalo skóre pro ně vypadalo příznivě.

Budětice zabraly, poté vyrovnaly 2 minuty před koncem

V kabině domácích muselo být dusno, protože Budětice na hosty vlítly a hned po minutě na hřišti snížily. Trefil se David Hlavin. Domácí si vytvořili velký tlak, ale hosté veškeré šance přežili. Až v 70. minutě se po brejku trefil domácí Václav Korda a vyrovnal tak na 2:2. V 76. minutě se po centru Pretzelmayera z přímého kopu trefil přesnou hlavičkou do šibenice čerstvě střídající Spas Spasov. V 88. minutě závěrečný tlak domácích vyústil v penaltu, kterou proměnil Korda. V nastaveném čase byl Mochtín blízko ke třem bodům, ale Spasov neproměnil velkou šanci a na řadu tak šly penalty.

 

 

Penalty vyšly lépe hostům

Mochtín už kopal penalty minulé kolo, když na penalty prohráli. Proti Buděticím jim ale penalty vyšly lépe a připsali si tak bod navíc. Rozhodující penaltu proměnil Palotás a hosté vyhráli na penalty poměrem 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: K utkání musela odjet naše záloha v oslabené sestavě a tak se od ní nějaké body vůbec nečekaly. Náš tým však podal v tomto důležitém souboji týmů ze spodku tabulky nadšený, bojovný výkon a nescházelo mnoho, aby si domů přivezl všechny tři body.



Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - M. Paroubek [-] , M. Kripel [-] , V. Dušek [-] (46. F. Podloucký [-] ) , J. Josefík [-] , D. Hlavin [-] , D. Homolka [-] (69. L. Fiala [-] ) , M. Novotný [-] , V. Korda [-] , M. Miroš [-] , M. Štěch [-]

TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - P. Zoubek [-] (74. S. Spasov [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , P. Švátora [-] , J. Kiklhorn [-] (71. M. Prokop [-] ) , T. Vlk [-] , S. Palotás [-] , M. Sádlík [-] , O. Šup [-] , J. Peleška [-] , T. Kanta [-]

ŽK: 54. V. Korda .
Hráči zápasu: V. Korda .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šmrha Miroslav - PODLEŠÁK Karel (N), ŠVÁTORA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Budětice se střelecky i bodově trápí, Mochtín si odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů