Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chudenice doma poprvé vyhrály


Branky


6

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky vyšel lépe Chudenicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí

V utkání dvou týmů ze spodku tabulky mezi Chudenicemi a Malým Borem se dal očekávat velký boj, protože oba týmy potřebovaly body jako sůl. Do Chudenic přijel oslabený tým Malého Boru dokonce o 6 hráčů základní sestavy, takže mírným favoritem byly Chudenice. Do uktání vstoupili lépe domácí. Hned v 5. minutě skóroval Jan Soupír. Domácí tým vstřelená branka nakopla a v 18. minutě přidal druhý gól Chudenic Martin Stryczek. O pár minut později to bylo už 3:0, když se trefil Pavel Vachtl. Ve 26. minutě hosté snížili brankou Jana Němce na 3:1. Do konce poločasu se ale žádné větší drama nekonalo, domácí hru hlídali a a do kabin šli za dvoubrankového vedení.

Ve druhém poločase padly opět 4 branky

I do druhé půle vstoupili lépe domácí. Chudenice hrály svoji hru. Hostům se naopak nedařila rozehrávka a dělali laciné chyby. V 67. minutě zvýšil na 4:1 svým druhým gólem v zápase Pavel Vachtl. V 76. minutě snížil Václav Petřík. Hosté se nadechovali ke zdramatizování utkání, což se jim povedlo v 88. minutě gólem Vodičky. Veškeré šance hostů na bodový zisk ale utnul v 89. minutě domácí Jan Rupert a Chudenice tak mohly slavit první domácí vítězství v sezoně. Oba týmy zůstávají ve spodku tabulky. Malý Bor je na 11. příčce s 9 body a Chudenice na místě 12. s 6 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malý Bor
Lukáš Trubač, záložník hostů: Chybělo nám 6 lidí, co by normálně hráli v základu, ale stejně hrajeme špatně a složitě, a je to momentálně hodně špatné. Každopádně soupeř hrál jednoduše a účelně, byl lepší a proto zaslouženě vyhrál. Příště nás čeká těžký zápas v Mochtíně, kde musíme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
R. Huňáček [-] - D. Duda [-] , V. Fremuth [-] , L. Zoubek [-] , M. Ježek [-] - J. Soupír [-] (87. M. Majer [-] ) , J. Rupert [-] , J. Soupír [-] , S. Hodan [-] - P. Vachtl [-] (74. P. Urban [-] ) , M. Stryczek [-]

TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - V. Petřík [-] , K. Jára [-] , F. Vodička [-] , P. Kocum [-] , M. Polena [-] (70. R. Kulda [-] ) , V. Dvořák [-] , L. Trubač [-] , M. Šmrha [-] , M. Sládek [-] , J. Němec [-]

ŽK: 38. J. Soupír , 76. J. Soupír , 83. M. Ježek - 38. M. Sládek , 80. P. Kocum .
Hráči zápasu: P. Vachtl .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Abraham Josef - KAISER Ondřej, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vyrovnanější zápas, nicméně Malý Bor nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů