4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov jde po výhře nad Janovicemi do čela tabulky


Branky


32. D. Kološ (p.) , 61. Z. Toman , 65. Z. Toman , 80. D. Bouberle - 8. M. Urban
6

Ve šlágru 6. kola zajížděly Janovice na hřiště Strážova. Strážov si i přes absenci několika hráčů poradil a jde tak do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí Strážov šel do utkání s absencí hned pěti hráčů základní sestavy. Hostům chyběl jeden hráč, a to lídr a kapitán Matěj Hájek. Hosté vstoupili do utkání lépe, když se hned v 8. minutě prosadil Miroslav Urban. Hosté byli aktivní, bylo vidět, že chtějí využít oslabeného týmu domácích. Ve 32. minutě se z nařízeného pokutového kopu prosadil domácí David Kološ. Stejně jako v úvodu zápasu, zbytek poločasu byl vyrovnaný, s šancemi na obou stranách. Další gól však nepadl a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Dvougólový Toman rozhodl o výhře Strážova

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Vytvořili si několik zajímavých šancí, gól se jim však vstřelit nepovedlo. V 61. minutě ale udeřili domácí. Z dorážky po standardní situaci vsítil domácí špílmachr Zbyněk Toman. O 4 minuty později se prosadil opět Toman a zvýšil tak na 3:1. V dobré formě hrající Toman tím pohřbil veškeré naděje hostů na bodový zisk. Domácí již kontrolovali průběh zápasu a šli si pro 3 body. V 80. minutě se po přihrávce Lukáše Kalivody prosadil David Bouberle a završil tak na konečných 4:1 pro domácí. Oslabený domácí tým tak bezpečně vyhrál v zápase dvou týmů z čela tabulky a Strážov se posunul na první příčku. Janovice jsou po šesti kolech v neúplné tabulce na pátém místě.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
David Bouberle, útočník domácích: První poločas byl vcelku vyrovnaný. Na začátku druhého poločasu byli hosté lepší, potom jsme ale dali dva rychlé góly a převzali kontrolu nad zápasem a došli si pro tři body.




Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
L. Vaněk [-] - J. Michel [-] , M. Chaluš [-] , R. Šteiner [-] (76. D. Bouberle [-] ) - J. Vališ [-] , L. Kalivoda [-] - Z. Toman [-] - T. Červený [-] , D. Kološ [-] , B. Mayer [-] , M. Plíhal [-]

FK Dukla Janovice
Z. Vild [-] - A. Zhvakin [-] , J. Šlégl [-] , M. Urban [-] , P. Petruška [-] , D. Jůzek [-] (54. V. Slivoň [-] ) , M. Švůgr [-] (78. T. Suk [-] ) , V. Špindler [-] , M. Bohatý [-] , V. Drmola [-] , J. Macura [-] (67. J. Kotlan [-] )

ŽK: 62. J. Vališ , 78. M. Chaluš - 25. P. Petruška , 43. D. Jůzek , 52. M. Urban , 63. V. Špindler .
Hráči zápasu: Z. Toman , D. Bouberle .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Stach Vladislav - KLIŠTINEC František, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Vít Maňas
Tip experta: výhra hostů

Janovice si ze Strážova odvezou 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích