Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby si doma zastřílely


Branky


6

Béčko Lub doma přivítalo Budětice, které zatím nebodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůr už v poločase

Po vydatném lijáku se na hřišti Lub, atakujících přední příčky představily Budětice, které jsou naopak bez bodu na posledním místě tabulky. Již od úvodního hvizdu bylo patrné, že zápas bude v režii domácích. Domácí hosty prakticky nepouštěli na svoji polovinu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Ve 20. minutě se po centru Svobody míč dostal až k volnému Flosmanovi, který vystřelil z první a nedal hostujícímu brakáři šanci. Ve 27. minutě se míč dostal ke Sládkovi, který doklepl balón do prázdné brány. O minutu později to bylo již 3:0, když po pravé lajně utekl Jirotka a skvěle nacentroval na Šůse, který neměl problém skórovat. 4 minuty poté pěkným dloubáčkem našel Šůs Jirotku, který neměl moc času, ale pohotově vystřelil a krásnou brankou zvýšil již na 4:0. Chvíli před odchodem do kabin se předvedl individuální akcí Janda, vyslal kolmicí skvěle hrajícího Jirotku a ten střelou z velkého vápna nedal hostujícímu brakáři šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 5:0.

Domácí si pohodlný náskok pohlídali

Už po poločase bylo všem jasné, kdo bude brát tři body. To se také projevilo na hře obou týmů. Oba týmy polevili na aktivitě, zejména domácí, kteří byli výrazně aktivnější v první půli. Luby kontrolovaly hru a převážně kombinovaly na polovině soupeře. V 53. minutě se po centru Jandy z přímého kopu prosadil hlavou Nešpor. V 63. minutě se míč dostal k domácímu Sládkovi a ten zvýšil na konečných 7:0. Domácí tak zvítězili vysoko 7:0, i když gólový účet domácích mohl být klidně dvojciferný nebýt podmáčeného terénu, který ztěžoval domácím kombinaci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby B
Jakub Jirotka, útočník domácích: Od začátku zápasu jsme hráli v podstatě na polovině soupeře a k ničemu je nepouštěli. Vyhráli jsme 7:0, ale mohli jsme dát i víc gólů nebýt velkých louží, ve kterých se zastavoval míč. Příští kolo jedeme do Dlouhé Vsi, kam si jedeme pro další 3 body.




Sestavy


TJ Start Luby B
- P. Kodeš [-] , H. Pikhart [-] , J. Jirotka [-] (46. F. Kafka [-] ) , M. Irlbek [-] , L. Janda [-] , M. Šůs [-] , P. Flosman [-] , J. Nešpor [-] (71. K. Šleis [-] ) , V. Rehák [-] (56. M. Červený [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Sládek [-]

FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - D. Hlavin [-] , F. Podloucký [-] , J. Vinter [-] , V. Korda [-] , M. Miroš [-] , M. Paroubek [-] , M. Štěch [-] , M. Kripel [-] , V. Dušek [-] , J. Josefík [-]

ŽK: 67. M. Miroš , 76. M. Paroubek .
Hráči zápasu: J. Jirotka , D. Sládek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Abraham Josef - KAISER Ondřej, RENDL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Vít Maňas
Tip experta: výhra domácích

Buděticím se nedaří, tak doufám, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích