4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby si doma poradily s Mochtínem


Branky


57. V. Sydorenko , 66. V. Sydorenko (p.) , 75. V. Sydorenko , 91. Z. Plánička (vl.)
7

 

V Lubech se hrálo derby okresního přeboru mezi domácími Luby B a Mochtínem B, které vždy přináší zajímavou podívanou. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci gól neviděli

 

Hosté měli v úvodu zápasu více ze hry a byli lepším týmem, postupem času se ale hra vyrovnala. Úctyhodných 140 přítomných diváků ale gól do poločasu nevidělo. Již ve 31.minutě musel po střetu s útočníkem domácích Sydorenkem odstoupit pro zranění stoper hostů Ondřej Šup a dalšího klíčového hráče Mochtína Pavla Staňka vyřadil tento důrazný domácí útočník ze hry již čtyři minuty po přestávce. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Luby rozhodly v druhém poločasu

Góly přišly až po přestávce a klíčovým mužem zápasu byl domácí kanonýr Vasyl Sydorenko. Sydorenko v 57. minutě otevřel skóre utkání. V 66. minutě se dopustil faulu v pokutovém území hostující kapitán Petr Švátora, když fauloval kapitána domácích Přemysla Voráčka. Exekuci si vzal na starosti již střelec jednoho gólu Sydorenko a penaltu bezpečně proměnil. V 75. minutě uzavřel svůj čistý hattrick Vasyl Sydorenko a poslal Luby do pohodlného vedení 3:0. To již hraje béčko Mochtína bez dalšího zraněného hráče, kterým je Zdeněk Novák. Na korigaci výsledku nemá oslabený tým hostů sílu. V nastaveném čase navíc smolně do vlastní sítě tečuje míč Zdeněk Plánička, a tak se Mochtín vrací z Lub domů s krutou porážkou 0:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby B
Vít Maňas, záložník domácích: První poločas byl vyrovnaný. První polovinu měli hosté lehkou herní a střeleckou převahu. Druhý poločas jsme začali lépe a vstřelili jsme první branku, následně jsme se uklidnili pokutovým kopem a zápas jsme dovedli do vítězného konce.

TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Naše záloha tentokráte v Lubech neuspěla, odjela s krutou porážkou 0:4 a navíc i s řadou zraněných hráčů. Fotbalu přálo počasí, byla i hojná divácká kulisa.



Sestavy


TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - V. Mańas [-] , D. Černý [-] (46. P. Čipera [-] ) , M. Irlbek [-] , L. Janda [-] (75. M. Červený [-] ) , J. Jirotka [-] , P. Voráček [-] , V. Sydorenko [-] (84. J. Guman [-] ) , P. Flosman [-] , K. Šleis [-] , P. Sysel [-] (75. H. Pikhart [-] )

TJ Sokol Mochtín B
D. Prokop [-] - P. Staněk [-] (49. J. Švátora [-] ) , Z. Plánička [-] , J. Podráský [-] , P. Švátora [-] , M. Blahník [-] (69. T. Kanta [-] ) , T. Vlk [-] (69. J. Kiklhorn [-] ) , M. Pryimak [-] , O. Šup [-] (31. P. Zoubek [-] ) , J. Peleška [-] , Z. Novák [-] (69. J. Pavlík [-] )

ŽK: 14. D. Černý , 83. V. Sydorenko - 89. J. Podráský .
Hráči zápasu: V. Sydorenko .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Bala Petr - BAŠTÁŘ Josef, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: Zbyněk Mašek
Tip experta: výhra domácích

Mochtín je bez formy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích