4:1
(2:1)
14. V. Špindler (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice doma poprvé vyhrály


Branky


31. M. Bohatý , 34. M. Hájek , 67. M. Hájek , 72. P. Petruška - 14. V. Špindler (vl.)
7

Janovice přivítaly za pěkného počasí Malý Bor, který na začátku sezony chytil dobrou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 červené karty v první půli

 

Za krásného počasí se hrál v Janovicích náročný fotbal. V úvodu zápasu byli domácí lepším týmem, ale byli to hosté, kdo skóroval jako první. Ve 14. minutě si přímý kop Šmrhy srazil do vlastní brány Viktor  Špindler. Domácím se podařilo během tří minut utkání otočit a ve 31. minutě se trefil po chybě hostující obrany Martin Bohatý a po třech minutách opět po zbytečné chybě hostů zvýšil na 2:1 domácí kapitán Matěj Hájek. Ve 41. minutě byl po zbytečném faulu vyloučen hostující Miroslav Šipla.  Do poločasu se ale počet  hráčů na hřišti vyrovnal. Těsně před hvizdem byl po dvou žlutých kartách vyloučen domácí stoper Jiří Macura. Do kabin se tak šlo v deseti hráčích na každé straně a za stavu 2:1.

 

Janovice přidaly ještě 2 branky

 

Ve druhém poločase byla hra v poli vyrovnaná, ale největší rozdíl byl ve vytváření šancí. Zatímco hosté končili před vápnem, domácí se dostávali do zajímavých zakončení. V 67. minutě vstřelil svůj druhý gól Hájek a o pět minut později vsítil Petruška. Ve zbytku zápasu domácí hru kontrolovali a došli si za vítězstvím a za důležitými třemi body. Hostující Malý Bor v tabulce klesl do středu tabulky a ambiciózní Janovice poskočily na čtvrté místo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malý Bor
Lukáš Trubač, záložník hostů: Zápas jsme začali dobře, ale bohužel zbytek zápasu se nám už nepovedl podle našich představ a po laciných chybách jsme opět prohráli. Příští týden hostíme doma Měcholupy a jestli budeme chtít uspět musíme se hodně zlepšit a vyvarovat se laciných chyb, které nás připravily o body už ve druhém zápase po sobě.



Sestavy


FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - J. Šlégl [-] , M. Hájek [-] , M. Urban [-] , P. Petruška [-] (83. A. Zhvakin [-] ) , D. Jůzek [-] , M. Švůgr [-] (46. J. Kotlan [-] ) , V. Špindler [-] , M. Bohatý [-] , V. Drmola [-] , J. Macura [-]

TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - J. Němec [-] , M. Šipla [-] , L. Kliment [-] , M. Šmrha [-] (33. F. Chodl [-] ) , K. Jára [-] , V. Dvořák [-] (63. R. Hlaváč [-] ) , D. Šipla [-] (86. M. Polena [-] ) , M. Sládek [-] , D. Vonášek [-] , L. Trubač [-] (33. V. Petřík [-] )

ŽK: 13. J. Macura , 90. A. Zhvakin - 84. J. Němec . ČK: 45. J. Macura - 41. M. Šipla .
Hráči zápasu: M. Hájek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - KAISER Daniel, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Šmíd

Expert: Zbyněk Mašek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza