2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice braly 3 body


Branky


6

Domácí TJ Nezamyslice si na domácím hřišti možná překvapivě poradily s rezervou Lub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší

Již od úvodních minut bylo jasné, kdo chce dnes více brát tři body. Domácí byli od začátku lepším týmem a bylo vidět, že mají velkou touhu vyhrát. Vytvářeli si šance, ale nedokázali je proměňovat. Až v 17. minutě si vzal míč domácí Josef Kubovec a po pěkné individuální akci zakončil nechytatelně pro brankáře hostů. Domácí tak šli v 17. minutě do vedení. Nezamyslice byly nadále lepší a držely balon, kombinovaly a moc ho hostům nepůjčovaly. Vytvořily si další šance, ale jejich pokusy končily buď mimo, nebo v rukou hostujícího brankáře Ondřeje Přibyla. Domácí tak šli do kabin s příznivým výsledkem 1:0.

Domácí rozhodli 10 minut před koncem

Domácím vedení 1:0 nestačilo a chtěli vstřelit ještě minimálně jeden gól. Naopak hostům se vůbec nedařilo, nebyli ve své kůži. Ztráceli balony a nedařilo se jim dostávat do větších šancí. V druhé polovině druhé půle se hra hostů mírně zlepšila. Hosté zlepšili kombinaci, při ztrátě míče se snažili napadat. Hráči Lub si vytvořili několik náznaků šancí, ale žádné neskončily gólem. V 80. minutě se po závaru ve vápně hostů trefil domácí Matěj Valeček a zvýšil tak na konečných 2:0. V 90. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen hostující Sydorenko, ale na skóre to už nic nezměnilo. Nezamyslice se tak v tabulce bodově dotáhly na šestibodové Luby. 



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby B
Jakub Jirotka, útočník hostů: Podali jsme špatný výkon, nehráli jsme vůbec dobře. V druhém poločase jsme hru trochu zlepšili, ale ke gólu to nevedlo. V příštím zápase s Mochtínem budeme chtít dnešní výkon napravit a budeme chtít vyhrát.



Sestavy


TJ Nezamyslice
V. Kaliský [-] - J. Pánek [-] , F. Ritter [-] (27. L. Kočí [-] ) , L. Tůma [-] , L. Kindelmann [-] - D. Podskalský [-] (63. M. Valeček [-] ) , L. Hozman [-] (85. J. Vlček [-] ) , J. Kubovec [-] , M. Hampl [-] - P. Šatra [-] , P. Kováč [-] -

TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - V. Rehák [-] , M. Irlbek [-] (71. M. Červený [-] ) , J. Jirotka [-] , J. Havlíček [-] , V. Sydorenko [-] , P. Flosman [-] , D. Sládek [-] , H. Pikhart [-] , T. Blohmann [-] , M. Křížek [-]

ŽK: 33. V. Sydorenko . ČK: 90. V. Sydorenko .
Hráči zápasu: J. Kubovec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KUBOVEC Vojtěch (N), KAFKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání.

Tip: výhra hostů