3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj generací ovládly Hradešice


Branky


7

V neděli proti sobě nastoupila mužstva rozdílných věkových kategorií a tentokrát mělo navrch mládí nad zkušeností.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby hostů vedly ke gólům

Nastoupila proti sobě mužstva rozdílných věkových kategorií a tentokrát mělo navrch mládí Hradešic nad zkušeností Dlouhé Vsi. Od začátku zápasu bylo jasné kdo bude na hřišti pánem a když hned na začátku utkání udělal hrubku hostující brankář Roštěk, domácí šli rychle do vedení. V 5. minutě se trefil František Melka. Po prvním gólu hra ztratila na atraktivitě a hra byla plná nepřesností na obou stranách. Ve 31. minutě předvedli domácí ukázkové napadání soupeřovy rozehrávky, donutili ho tak k chybě a Michael Buchta nekompromisní střelou zvýšil na rozdíl dvou branek. Ze strany domácích to však bylo pro první poločas poslední ohrožení brány hostů. Hosté ohrozili bránu Hradešic za celý poločas pouze dvakrát, ovšem s nepřesným zakončením. Domácí museli v prvním poločase hned dvakrát vinou zranění střídat.

 

Klidný druhý poločas

Druhý poločas si domácí vedení hlídali a brankář Šůs v bráně neměl, až na jednu vyjímku, žádnou práci. Domácí neměli dostatečnou touhu vedení navýšit, a tak vstřelili už jen jednu branku, a to po další chybě brankáře hostů. Poprvé v dresu A týmu Hradešic se prosadil Milan Buchta. Nějaké náznaky šancí domácí ještě měli, ale ani standardní situace a ani herní šance nevyřešili dobře, a tak utkání skončilo tříbrankovým rozdílem.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér Hradešic: Dnes jsme sice zvítězili, ale po pravdě jsem kluky moc nepochválil. S veškerým respektem k soupeři musíme takové utkání vyhrát rozdílem pěti branek, a na to jsme neměli dostatečnou vůli a tím pádem potřebnou kvalitu.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
M. Šůs [-] - V. Metlička [-] (36. V. Gabriel [-] ) , L. Zdichynec [-] , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , D. Vaněček [-] , J. Raška [-] (73. M. Kodýtek [-] ) , L. Melka [-] (40. M. Buchta [-] ) , F. Melka [-] , J. Král [-] , V. Panuška [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
Z. Roštěk [-] - P. Trčan [-] , M. Brabec [-] , P. Švajka [-] , M. Kulhánek [-] , J. Hubený [-] , J. Dryk [-] , Z. Kodýdek [-] , P. Sperl [-] , V. Příhoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 84. M. Buchta - 55. M. Brabec , 70. P. Sperl , 72. J. Dryk .
Hráči zápasu: M. Buchta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Javorský Josef - KAISER Daniel, KAISER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že domácí si pohlídají výhru v domácím prostředí.

Tip: výhra domácích