M. Dvořáček 63. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla udolala Bystřici pod Hostýnem až v penaltové loterii


Branky


4

V Napajedlích se představili fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem a v první půli se ujali vedení, kdy se prosadil Křížek. Domácím se podařilo srovnat až po hodině hry, kdy se z penalty trefil Dvořáček. Do konce utkání se už diváci branky nedočkali. V penaltách vyhráli domácí hubeným výsledkem 2:1 a mají bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli půli o jednu banku

"Dle mého názoru utkání ovlivnil těžký podmáčený terén, s kterým jsme se těžko vyrovnávali. Byli to hosté, kteří přijeli s defenzivní taktikou a kteří se od začátku zápasu lépe pohybovali a po jedné překvapivé střele se dostali ve 26. minutě do vedení. My jsme se celý poločas snažili o vyrovnání, ale do větší šance jsme se nedostali. V 63. minutě jsme konečně srovnali z pokutového kopu Dvořáčkem, ale to bylo vše. Pozorná obrana hostí nám již nedovolila uhrát tři body a proto došlo na penalty, ve kterých díky výbornému Balážikovi bereme body dva," řekl trenér A mužstva Napajedel Josef Pospíšil.

Domácí dokázali po hodině hry srovnat

Hodnocení zápasu trenérem FK BpH Jindřichem Lehkoživem: Na rozdíl od středeční dohrávky s Holešovem, kdy do pole musel i jeden z našich brankářů, se nám přece jen marodka trochu vyprázdnila.Dnes to byl vyrovnaný zápas na těžkém terénu s minimem šancí na obou stranách. Do vedení jsme se dostali po střele Křížka a vedení jsme mohli navýšit po odpískaném pokutovém kopu po faulu na Ondrouška. K údivu všech na stadionu se po chvíli do situace vložil mladý pomezní rozhodčí a hlavní na jeho podnět penaltu zrušil. Domácím se podařilo vyrovnat v druhém poločase z pokutového kopu a tak zápas dospěl k penaltovému rozuzlení. Bohužel v něm jsme byli čtyřikrát neúspěšní a tak bod navíc berou Napajedla. Dnes musím aspoň kluky pochválit za bojovnost.

Na penalty vyhráli domácí

V penaltách vyhráli domácí hubeným výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Těžký terén znemožňoval lepší kombinaci a nakonec bereme dva body.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Drga [-] , M. Hudák [-] , M. Holomek [-] (75. M. Huťka [-] ) , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , K. Havránek [-] (87. T. Hejda [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (83. D. Brauner [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
S. Tommalieh [-] - D. Horák [-] , P. Křížek [-] , A. Křek [-] (25. Š. Bartoň [-] ) , P. Lendler [-] , D. Malát [-] , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , M. Tureček [-] (65. M. Kubík [-] ) , L. Juhas [-] , T. Heger [-]

ŽK: 57. M. Hudák , 60. A. Simerský , 68. M. Holomek , 85. J. Laciga - 52. P. Lendler , 61. M. Tureček , 68. M. Kubík .
Hráči zápasu: M. Dvořáček , J. Laciga - L. Juhas , S. Tommalieh .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Štipčák Martin - BERNATÍK Tomáš, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: výhra domácích

Napajedla budou doma bodovat naplno

Tip: výhra domácích