2:3p.
(1:2)
13. J. Večerka (vl.)
20. P. Kvasnica
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slušovice vydolovaly ve Zdounkách proti Morkovicím dva cenné body


Branky


19. L. Berky , 72. M. Oplt - 13. J. Večerka (vl.) , 20. P. Kvasnica
4

Morkovice hostily ve svém azylu ve Zdounkách celek ze Slušovic. Utkání nemělo vyloženého favorita a tyto předpoklady se i naplnily. Hosté vstřelili v prvním dějství dvě branky, domácí pouze jednu. Morkovice dokázaly srovnat až osmnáct minut před koncem zápasu. V penaltové loterii se více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

V první půli se více dařilo hostujícímu celku, který využíval každé příležitosti k zakončení. Domácí se herně trápili a na hřišti ve Zdoukách nemohli najít recept na precizně fungující hostující oobranu. První branku vstřelili hosté již po třinácti minutách hry a donutili k domácího hráče Večerku. Domácí ale brzy srovnali, kdy se trefil kanonýr Berky. Hostující Kvasnici ale vrátil ihned hostím vedení a do šaten se odcházelo za jednobrankového vedení hostí. Druhá půle patřila domácím, kteří zvýšili svoji aktivitu a po zásluze srovnali Opltem. Na penalty se pak více dařilo hostím, kteří si tak odvážejí na Zlínsko cenné dva body.

 

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

"Začátek utkání a celý první poločas jsme absolutně nezvládli. Hra byla ustrašená, bojácná a bez součinosti.Dvě branky, které jsme inkasovaly, byly pro mě nepochopitelné. Musíme se více zaměřit na obrannou fázi mužstva. Ve druhém poločasu po určitých změnách v herním rozestavení jsme byli už aktivnějším mužstvem. Dostávali jsme soupeře pod tlak, hra byla rychlejší a přímočará. Bohužel jsme jen stačili snížit, některé herní situace byly brankové, ale naše zakončení nebylo přesné. Utkání jsme si prohráli v penaltovém roztřelu. Kvůli špatné koncentraci a přístupu hráčů k mistrovskému utkání jsme chybovali v zápase a to nás stálo plný počet bodů," dodal k utkání Radek Barnet, trenér FC Morkovice.

Na penalty vyhráli hosté



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
facebook Morkovic: Utkání jsme nezvládli podle představ a hosté nás v první půli zaskočili.

FC Slušovice
facebook Slušovic:



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] , D. Jablunka [-] , M. Handl [-] , O. Košárek [-] - O. Pospíšil [-] , J. Šlajs [-] (46. J. Smažinka [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Knap [-] (60. D. Hradil [-] ) , M. Oplt [-] , L. Berky [-] (50. L. Maticz [-] )

FC Slušovice
L. Hečko [-] - J. Večeřa [-] , K. Zedníček [-] (75. J. Hrnčiřík [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] (78. J. Krajča [-] ) , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] , J. Janků [-]

Hráči zápasu: M. Oplt , J. Kapounek - T. Zbranek , J. Janků .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - HRUBÝ Jaroslav, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: výhra domácích

Morkovice celek ze Slušovic přehrají