2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 18:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si poradil doma s Velkými Karlovicemi


Branky


3

Na otrokovickou umělku přijeli v pátečním podvečeru fotbalisté z Velkých Karlovic. V prvním dějství se diváci branky nedočkali. Vše se nakonec rozhodovalo až v poslední dvacetiminutovce, kdy se domácímu týmu podařilo vstřelit dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 Z webu SK Baťov:

 

Hosté přijeli se značně prořídlou sestavou doplněnou několika dorostenci a tomu uzpůsobili taktiku. Vyčkávali na své polovině a dobře vyplňovali prostory, Baťov se sice zpočátku snažil aktivní hrou se zahuštěným středem prokousat, brzy se ale tempu hry přizpůsobil a  hra upadla spíše do podprůměru. První potlesk tribun tak zazněl až po 40 minutách hry, kdy po Ondrášově centru z pravé strany zajímavě vystřelil Jakubowicz, o pár centimetrů však branku hostí přestřelil.
Druhá půle už byla přece jen zajímavější, domácí se od prvních minut více tlačili před pokutové území Karlovic a konečně začaly přicházet i šance, tu první hned ve 47.minutě trestuhodně zahodil opět Jakubowicz, když hlavou z ideální pozice mířil do šibenice, ale i tentokrát mu však Sedlákova branka byla malá. Hosté dále úporně bránili a na půli Baťova se dostávali jen sporadicky, přesto si dokázali vytvořit pár standartních situací, ze kterých vyplynuly i náznaky šancí, Vitásek v brance domácích však tentokrát nic složitějšího řešit nemusel.

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

Z webu SK Baťov:

 

Rostoucí tlak domácích přetavil ve vedoucí branku střídající Krajča, který po pěkné kombinační akci v 71.minutě elegantně přeloboval gólmana hostí a dal tak po svém návratu z marodky svůj letošní první gól. Karlovice viděly, že Baťov není zcela ve své kůži, zmobilizoval své síly a pokoušel se větší aktivitou stav utkání srovnat, v 84.minutě však přišel rychlý kontr domácích, na jehož konci do prázdné branky doklepával Honza Gojš a dal tak výsledku  zápasu konečnou podobu. Za týden (opět doma!) přivítáme lídra soutěže Luhačovice, doufejme, že naši hráči rychle zapomenou na Karlovice a předvedou lepší výkon, s tím "karlovickým" bychom na Luhačovice určitě nestačili.

 

 

Petr Zapletal, trenér SK Baťov:
"Celý první poločas byl i přes naši velkou snahu kombinačně pomalejší a nepřesný. Druhou půli nám pomohlo střídání, když se po přihrávce Jirky Sotoláře přes vyběhnuvšího brankáře prosadil lobem Pavel Krajča. Druhou branku po velmi hezké kombinaci a finální přihrávce Zdeňka Ondráše přidal Honza Gojš. Jsme spokojeni s výsledkem proti velmi disciplinovanému soupeři, i s herním projevem - zvlášť ve druhém poločase, kdy kluci předvedli velmi solidní výkon."



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
facebook Baťova: V 7. kole KP jsme po průměrném výkonu udolali Velké Karlovice, poprvé se letos v mistrovském utkání prosadili Pavel Krajča a Honza Gojš.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: V kombinované sestavě jsme odehráli slušné utkání a domácí rozhodli o své výhře až v posledních dvaceti minutách.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Štefka [-] (57. P. Krajča [-] ) , V. Zapletal [-] , A. Jakubowicz [-] (87. J. Kadlec [-] ) , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , A. Skyba [-] (72. M. Vitásek [-] ) , Z. Ondráš [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - J. Podešva [-] - T. Štuler [-] , J. Píšek [-] , T. Ondřejka [-] - M. Jurajda [-] , P. Škrobák [-] - J. Pavelka [-] , M. Kovář [-] , J. Langer [-] , R. Maňák [-] (86. T. Bil [-] )

ŽK: 36. P. Bršlica - 41. J. Píšek , 85. L. Sedlák .
Hráči zápasu: Z. Ondráš , J. Gojš - J. Pavelka , J. Langer .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: remíza

Velké Karlovice uhrají na Baťově remízu

Tip: výhra domácích