Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovice daly nováčku z Valašské Polanky lekci z produktivity


Branky


5

Valašská Polanka přivítala v sobotním odpoledni celek ze Slušovic. Hosté zde předvedli velmi kompaktní výkon a domácí celek jednoznačně přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Z webu TJ Sokol Valašská Polanka:

Hosté ze Slušovic otevřeli skóre již ve 4. minutě, když přízemní centr Večeři zužitkoval Smilek. Slušovice hrály v první půli velmi organizovaně a domácím v úvodu nepovolovaly žádné ohrožení vlastní branky. Ve 29. minutě hosté odskočili do dvoubrankového náskoku, to když se do střelecké pozice dostal Klečka, jeho pokus ještě Kolínek v brance domácích vyrazil, ale s dorážkou Kvasnici už nemohl nic dělat - 0:2. Polančané ohrozili brankáře Hečka až ve 37. minutě, Baran navedl míč na dvacítku, kde uvolnil ke střele Martine Filgase, zkušený borec pálil z první, ale k zákroku byl dobře připraven hostující strážce svatyně. O minutu později se rodila slibná kombinace Polančanů, Štrbík poslal míč Kovalčíkovi, jehož bodlo protáhlo Hečka. Poslední slovo a nejspíš i zlomové pro další průběh utkání měli však hráči Slušovic, Klečka dokázal skluzem vybojovat míč pro Kvasnicu a ten se podruhé v zápase v jasné pozici nemýlil. 

Hosté si výhru pohlídali

S vědomím tříbrankového manka nastoupili domácí Polančané do druhého poločasu, avšak byla na nich vidět zvýšená aktivita. Slušovice jakoby tříbrankový náskok trochu ukolébal a najednou to byli domácí, kdo byl více na míči. Slibná příležitost snížit skóre, se domácím naskytla v 51. minutě, Kovalčík poslal míč na pravé křídlo Davidu Mačkovi, jeho střelu však dokázal Hečko vyrazit, ze druhé vlny ještě dobíhal Smýkal, ale míč mu pouze lízl kopačku. Kýžené branky se však Valašská Polanka přeci jen dočkala, v 73. minutě Kovalčík uvolnil Davida Mačka a ten v tváří v tvář hostujícímu brankáři uspěl a snížil na 1:3. Polančané hru otevřeli a snažili se utkání ještě zdramatizovat, definitivní rozhodnutí se však dostavilo v 83. minutě, když Kvasnica poslal míč Tomáši Zbrankovi a ten už moc dobře věděl, jak jej uklidit do branky. Polančané si vypili kalich hořkosti až do dna, v 88. minutě završil brankový účet zápasu Kvasnica, když zkompletoval hattrick v tomto utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Chtěli jsme proti Slušovicím navázat na úspěch z minulého kola. Jenže už v úvodu utkání se náš plán začal drolit, když jsme ve 4. minutě poprvé inkasovali. Slušovice hrály první poločas téměř bezchybně a odskočily nám na rozdíl dvou branek. Pak jsme měli příležitost snížit, ale místo toho inkasovali třetí branku do šatny. Po výměně stran jsme chtěli, aby kluci vyhráli aspoň poločas. Dařilo se nám, otevřeli jsme hru a soupeře dostali pod tlak, bohužel jsme z toho vytěžili pouze jedinou branku. V závěru jsme pak dvakrát inkasovali, což bylo důsledkem až příliš otevřené hry. Výsledek vypadá jednoznačně, ale naši kluci bojovali až do konce, čehož si ceníme. Je však třeba přiznat, že Slušovice u nás podaly velmi dobrý výkon. Za 8 let, co dělám v Polance vedoucího mužstva, u nás nehrál tak fotbalový soupeř.

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí:



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - O. Zbranek [-] , O. Adámek [-] - Š. Kovalčík [-] , F. Maček [-] , J. Novák [-] (75. R. Kučerňák [-] ) , M. Štrbík [-] , M. Baran [-] - L. Daněk [-] (46. M. Smýkal [-] ) , D. Maček [-] - M. Filgas [-] (46. R. Polák [-] )

FC Slušovice
L. Hečko [-] - A. Smilek [-] (73. T. Zbranek [-] ) , J. Večeřa [-] , K. Zedníček [-] (87. O. Štalmach [-] ) , P. Kvasnica [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] , J. Janků [-]

ŽK: 16. J. Novák , 34. O. Adámek - 37. K. Zedníček , 69. P. Kvasnica , 77. I. Lošťák .
Hráči zápasu: Š. Kovalčík , D. Maček - P. Kvasnica , R. Dobeš .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Josef Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Valašská Polanka je v laufu a Slušovice přehraje

Tip: výhra domácích