0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice vezou výhru z derby v Ústí nad Orlicí


Branky


6

Jediná branka rozhodla o výhře Živanic na hřišti Ústí nad Orlicí. Domácí své šance neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Málo šancí, branka žádná

Utkání se hrálo ve velkém větru a na nepříliš kvalitním terénu. Od začátku se hrálo především urostřed hřiště a šance k vidění nebyly. Fotbal připomínal chvílemi spíše boj, než hru. Ve 20. minutě centroval domácí Mayer na Voleského, jehož zakončení dokázali hosté odvrátit z brankové čáry. Po půlhodině hry unikl hostující obraně aktivní Mayer, udělal i kličku vybíhajícímu brankáři Frydrychovi a přihrál Součkovi, jehož zakončení odvrátil opět z brankové čary hostující Polák. VE 36. minutě zahrozili hosté. Střelu Zavřela z úhlu dokázal brankář Krátký vyrazit. Když domácí v závěru poločasu nevyužili přímý kop z nadějné pozice, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Jediná branka Živanic rozhodla

Po změně stran se do velké příležitosti dostali v 51. minutě domácí. Střelu Součka gólman Frydrych vyrazil a dokázal si poradit i s dorážkou Šatenky. Hostující brankář své spoluhráče podržel a ti mu to chtěli vrátit. Střely Zavřela z 56. minuty a Poláka ze 61. minuty jen těsně minuly Krátkého branku. V 76. minutě domácí ztratili míč na útočné polovině, chopil se jej Petrus, přiťukl míč před sebe, Lukáš Kopecký si jej navedl na střed velkého vápna a přízemní střelou k tyči poslal hosty do vedení. Domácí se museli tlačit dopředu a hosté spoléhali na protiútoky. V jednom z nich neuspěl v 85. minutě Petrus, v dalším vychytal gólman Krátký v 88. minutě Štěpánka. Ani pět nastavených minut už změnu skóre nepřineslo, a tak Živanice díky leší produktivitě vyhrály v Ústí nad Orlicí.

 

Zdroje: Web TJ Jiskra Ústí nad OrlicíWeb TJ Sokol Živanice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Opět jsme odehráli utkání ve kterém jsme propadli v zakončení. Měli jsme tři stoprocentní gólové šance a ty jsme neproměnili. Bohužel soupeř svoji příležitost využil a zaslouženě vyhrál 1:0. Když nedokážeme vstřelit branku nemůžeme pomýšlet na body.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Falta [-] (71. M. Krátký [-] ) , T. Lněnička [-] , D. Mayer [-] (76. T. Pinkava [-] ) , P. Voleský [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] , M. Ptáček [-] , L. Mikor [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-]

TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - D. Pánek [-] (71. P. Štěpánek [-] ) , S. Langr [-] , L. Polák [-] , D. Petrus [-] , L. Kopecký [-] (89. F. Pánek [-] ) , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , A. Zavřel [-] (77. J. Gašpar [-] ) , M. Staněk [-] , M. Spěvák [-]

ŽK: 37. P. Voleský .
Hráči zápasu: L. Frydrych , L. Kopecký .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích