2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:30

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přepeře zaslouženě porazily Velvary


Branky


6

Přepeře přivítaly doma Velvary. Domácí byli po celý zápas lepší a po právu berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Utkání se hrálo za vytrvalého deště, který nepřál kombinačnímu fotbalu. Hřiště bylo hodně podmáčené a chvílemi se míč zastavoval v kalužích vody. Terén byl na hranici regulérnosti. Hosté přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy, kteří jsou dlouhodobě zranění a na jejich výkonu to bylo vidět. Přepeře si od úvodních minut vytvořili převahu a ohrožovali soupeřovu branku. Ve 30. minutě sice domácí nevyužili rohový kop, ale míč se dvakrát vrátil do vápna a na zadní tyči po sérii odrazů dorazil balón do sítě polský záložník Konrad Zaradny, 1:0. Domácí měli poměrně hodně standardních situací, ale hostující obrana s vypětím všech sil odolávala. Do kabin tak odcházeli promáčení hráči za stavu 1:0 pro domácí Přepeře.

Martan pečetil výhru domácích

Hosté se po změně stran snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich snaha narážel na kvalitní domácí obranu. Navíc Velvary trápilo velké množství nepřesností. Domácí hrozili z rychlých kontrů, ale dlouho se nemohli dočkat vstřelení uklidňující druhé branky. Až v 84. minutě se Přepeře dočkaly. Na centr ze strany si naběhl Ladislav Martan, gólman Měsíček jeho střelu vyrazil pod nohy dobíhajícího beka, který míč nešťastně sklepl znovu k Martanovi, který před prázdnou brankou nezaváhal, 2:0. Zbytek utkání se již pouze dohrával a domácí si zaslouženě připsali tři body.



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: Domácí byli lepší, zaslouženě vyhráli 2:0. Bohužel na nás dolehla ztráta základních hráčů, kteří jsou zranění. Z každé řady nám chybí jeden důležitý hráč a neumíme se s tím zatím vyrovnat. Obávám se, že tyto hráče budeme ještě chvíli postrádat.



Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Synek [-] (73. J. Elbel [-] ) , L. Martan [-] , T. Bulíř [-] (87. M. Kvesič [-] ) , K. Zaradny [-] (60. F. Jarosz [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , V. Venc [-] , V. Novotný [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - N. Luong [-] , L. Drozda [-] , J. Chábera [-] , J. Moravec [-] , J. Havránek [-] , T. Duong [-] , V. Peričevič [-] (46. K. Schneider [-] ) , L. Vopat [-] , P. Valenta [-] (81. P. Furmánek [-] ) , J. Kafka [-] (56. J. Stárek [-] )

ŽK: 50. V. Venc , 80. F. Jarosz - 60. L. Drozda .
Hráči zápasu: F. Truksa , K. Zaradny .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - VYCHODIL Tomáš, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích