3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí udrželi v obraně nulu


Branky


12

Domácí hrozili ze zajištěné obrany. 3 góly vstřelili po krásných a přímočarých akcích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O 2 osoby méně na střídačce hostů

Tým Kozolup byl po celý zápas lepší a nedal soupeři šanci k zakončení. Hostující tým trápí marodka a sáhli po klucích z dorostu. Hráli dobře, snažili se ohrozit bránu domácího Šaška, ale gólman byl pozorný. Na první gól se nečekalo dlouho, padl už v 5. minutě. Krásnou střelou z 25-ti pod víko se zapsal do listiny střelců Tichý - 1:0. Další akce na sebe nenechala čekat, ale tentokrát skončila střela na tyči. Dokonce poločasu se ještě jednou prosadil domácí Tichý, kdy po samostatném úniku obstřelil hostujícího gólmana - 2:0. V prvním poločase byl ještě vykázán zdravotník spolu s asistentem trenéra hostujícího celku po slovním vyjádření směrem k lajnovému a nakonec i k hlavnímu rozhodčímu.

Pojištění skóre brankou na 3:0

Ve druhém poločase se už nic velkého nestalo. Hosté byli důraznější, ale obrana domácích je k zakončení nepustila. Až v 80. minutě pojistil skóre, když se prosadil po krásné střele Sláma - 3:0. Všechny body zůstali domácím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Fikar, kapitán domácích: Soupeř byl slabší, nedostal se za celý zápas do šance. My jsme využili v první půli 2 šance a pak už se zápas jen dohrával. Konečně jsme na plno bodovali, škoda že se přerušuje sezóna.




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - J. Fikar [-] , P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , J. Bozděch [-] , D. Tichý [-] (83. J. Martínek [-] ) , T. Forejt [-] , J. Beran [-] , J. Huleš [-] , J. Hucl [-] , J. Čech [-] (86. P. Mráz [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Makkai [-] - M. Ráb [-] (80. M. Vričan [-] ) , P. Matula [-] , J. Reischig [-] (66. D. Kadlec [-] ) , M. Otto [-] (66. J. Červený [-] ) , D. Dergachov [-] , L. Mareška [-] (19. D. Daniel [-] ) , J. Nosek [-] , O. Žák [-] , M. Janoušek [-] , M. Cigler [-]

ŽK: 43. M. Janoušek .
Hráči zápasu: D. Tichý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Jakub Procházka
Tip experta: remíza

Slovanu se v posledních zápasech výsledkově daří, ale Kozolupy se nenechají oloupit o všechny body. Zde bude kříž.

Tip: výhra hostů