1:7
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice využily trápení Merklína


Branky


71. J. Liška - 3. J. Petřík , 6. D. Pavlovský , 23. D. Wild (vl.) , 44. J. Polena , 59. J. Malý , 66. M. Polena (p.) , 88. J. Malý
0

Hráči Merklína se trápí, na konto si připsali již osmou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Chanovic

Hned od úvodu se měli diváci na co koukat. Hostům se povedlo skvěle vstoupit do utkání, když se hned ve 3. minutě dostali do vedení zásluhou trefy Jiřího Petříka. Než se domácí vzpamatovali, tak přišla další rána. V 6. minutě již na 0:2 zvyšoval obránce David Pavlovský. Hráči Merklína se ale nechtěli za žádnou cenu vzdát a i oni si vypracovali několik dobrých šancí na skórování. Ty ale zůstaly nevyužity, navíc ve 23. minutě přišla další pohroma v podobě vlastního gólu Dominika Wilda a bylo téměř po zápase. V závěru poločasu se do listiny střelců zapsal ještě obránce hostí Josef Polena, a tak se šlo do kabin za stavu 0:4.

Domácí se zmohli pouze na čestný gól

Ve druhé půli k žádnému drama nedošlo. Chanovice bez větších problémů kontrolovaly zápas, soupeře téměř k ničemu nepouštěly. Naopak svou trpělivou hrou čekaly na chyby domácích hráčů a trestaly. V 59. minutě se jim povedlo zvýšit na 0:5 zásluhou přesného zásahu Jaroslava Malého. O sedm minut později to bylo již 0:6, z pokutového kopu skóroval vedoucí muž tabulky střelců Michal Polena. Merklínu se podařilo vstřelit čestný gól, který v 71. minutě přišel z kopačky Jaromíra Lišky, ale na víc se domácí nezmohli. Utkání se dohrávalo v poklidu, dvě minuty před koncem viděli diváci ještě jeden gól. Na konečných 1:7 upravil svou druhou trefou v zápase Jaroslav Malý. Chanovice tedy deklasovaly Merklín na jeho půdě a posunuly se na prozatimní pátou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách s tím rozdílem, že my jsme dokázali proměňovat. Ve druhé půli jsme se snažili hrát dobře odzadu a podařilo se nám přidat další tři branky, soupeř si nevypracoval vůbec nic. Zasloužené vítězství, byli jsme lepší.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - D. Wild [-] , R. Šobr [-] , M. Voráček [-] (60. P. Kroupa [-] ) , O. Haník [-] (88. D. Marek [-] ) , I. Yankov [-] (67. T. Pech [-] ) , T. Grüner [-] , M. Liška [-] , J. Liška [-] , K. Kubát [-] , V. Tichota [-] (88. D. Regner [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
K. Přibyl [-] - J. Prýmas [-] , M. Šlehubr [-] , J. Polena [-] , J. Chalupný [-] - J. Malý [-] , J. Petřík [-] (54. L. Rada [-] ) , D. Pavlovský [-] , J. Šebek [-] - M. Polena [-] (68. P. Soukup [-] ) , O. Srb [-] (20. L. Kilián [-] )

ŽK: 15. J. Liška , 30. K. Kubát - 46. J. Petřík .
Hráči zápasu: K. Přibyl , M. Šlehubr .
Místo: Merklín. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KREJČÍK Miroslav (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.