2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava se díky výhře vyhoupla na páté místo


Branky


0

Díky páté výhře v řadě se Žákava dotáhla na rozdíl pouhých dvou bodů na svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimeček zařídil dvoubrankové vedení

Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný. Mírnou převahu měli hráči domácího týmu, hosté vypadali, že jsou ještě v kabině. V 11. minutě museli domácí vynuceně střídat, za zraněného Ondřeje Soukupa naskočil Jan Šimeček, který naskočil do zápasu velmi dobře připraven. Ve 22. minutě se mu totiž povedlo otevřít skóre zápasu, byla to jeho již sedmá trefa v sezoně. Hned o čtyři minuty později měli žákavští výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil střelec prvního gólu Jan Šimeček a bez problému proměnil. Hosté se nemohli dostat od zápasu, první poločas naprosto ovládl jejich soupeř. Další branku ale diváci neviděli, do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hostům se vyrovnat nepodařilo

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté mnohem lépe a hned ve 47. minutě se jim podařilo skórovat. Jubilejní desátou branku v sezoně si připsal kanonýr Radek Holeček a vykřesal naději pro svůj tým. Od tohoto momentu byli hrádečtí lepší, tlačili svého soupeře a snažili se vyrovnat. Domácí se soustředili především na obranu a čekali na možnost zaútočit do otevřené obrany soupeře. Vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se hostům podaří vyrovnat. Hlavně v závěrečné desetiminutovce měli hrádečtí velké šance, ale měli smůlu v zakončení a vyrovnat se jim nepodařilo. Při odchodu do kabin viděl ještě hostující obránce Libor Kutil červenou kartu za protesty, na výsledku to ale nic nezměnilo. Žákava tedy uhájila tři body a díky skvělé formě z druhé poloviny podzimu se umístila na páté příčce v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: Po celý zápas jsme měli více ze hry, musím pochválit celý mančaft za výborný výkon. Musím říct, že jsme vyhráli po zásluze a připsali jsme si cenné tři body.

TJ Svatobor Hrádek
Milan Brabec st.: V první půli byl soupeř lepší a povedlo se mu dvakrát skórovat. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, povedlo se nám rychle snížit a od toho momentu jsme byli lepší a tlačili jsme soupeře. V závěru jsme měli několik velkých šancí na vyrovnání, které jsme ale nevyužili.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Tišl [-] , J. Winkelhöfer [-] , S. Nekola [-] , P. Bláha [-] - L. Drugda [-] , O. Soukup [-] (11. J. Šimeček [-] ) , M. Skala [-] - J. Smazal [-] , M. Boukal [-] - M. Plzák [-] (76. R. Škala [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Kutil [-] , V. Skála [-] (76. T. Adamec [-] ) , J. Brabec [-] , J. Oliva [-] , M. Brabec [-] - M. Kolář [-] (46. L. Šoural [-] ) , T. Harant [-] , A. Štěpán [-] - R. Holeček [-] , P. Franěk [-]

ŽK: 30. J. Smazal , 52. M. Boukal , 75. M. Plzák - 49. J. Oliva , 73. A. Štěpán , 84. J. Brabec . ČK: L. Kutil .
Hráči zápasu: J. Šimeček - L. Kutil .
Místo: Tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: REIPRICH Václav - STUNA Zdeněk (N), HOLEČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.