J. Prýmas 10. (vl.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice dokázaly otočit zápas s Přešticemi


Branky


10. J. Prýmas (vl.) - 67. M. Polena , 88. L. Černohorský
0

V posledním kole na sebe narazily týmy Přeštic a Chanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli díky vlastní brance

Od úvodních minut bylo utkání velmi vyrovnané. Ani jeden z týmů se nikam nehnal, hráči hráli trpělivě a čekali na chyby soupeře. Domácí měli trochu více ze hry, snažili se soupeře zatlačit a dostat pod tlak. To se jim celkem dařilo, jejich nátlak vyústil v nešťastnou vlastní branku Jaroslava Prýmase v 10. minutě, domácí tedy vedli 1:0. Tato branka ale obraz hry moc nezměnila. Utkání bylo nadále velmi vyrovnané bez větších šancí. Hosté se sice snažili vyrovnat, ale Přeštice dobře odolávaly. Do konce poločasu se nic zajímavého neudálo, nezáživná první půle skončila s výsledkem 1:0.

Velký obrat Chanovic

Do druhého poločasu vstoupili hráči Chanovic s velkou vůlí otočit nepříznivý stav a na obrazu hry se to odrazilo. Domácí byli zataženi na vlastní polovině a o tempo zápasu se staral jejich soupeř. Chanovice tlačily svého soupeře a byla jen otázka času, kdy se jim podaří vyrovnat. Štěstí se na ně usmálo v 67. minutě, kdy se o vyrovnání postaral lídr tabulky střelců Michal Polena, pro kterého to byl již dvanáctý zářez. Hosté, nabuzeni vstřelenou brankou, se snažili strhnout vedení na svoji stranu a vypracovali si několik dobrých šancí, které ale zůstaly nevyužity. Přeštice si ve druhé půli nevypracovaly vůbec nic a spíše jen čekaly na závěrečný hvizd. Už to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně, když v 88. minutě fauloval domácí brankář útočícího hráče v pokutovém území a rozhodčí ukázal na bílý puntík. K pokutovému kopu se postavil Lukáš Černohorský, který zachoval chladnou hlavu a vystřelil Chanovicím tři body. Přeštice díky této prohře zakončí své podzimní působení na čtvrté příčce.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Předvedli jsme nejhorší výkon podzimu. První půle byla vyrovnaná, ale ve druhé půli jsme se zatáhli a hosté nás přehrávali. Po zásluze jsme dnes prohráli.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: První poločas byl vyrovnaný, domácí se dostali do vedení po nešťastné vlastní brance. Ve druhé půlce jsme podali velice dobrý výkon a dokázali jsme skóre otočit. Zasloužená výhra.



Sestavy


FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Fornouz [-] (30. J. Ornet [-] ) , J. Stehlík [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] - M. Brada [-] , V. Čížek [-] , M. Zoubek [-] (60. M. Vacík [-] ) , P. Pap [-] (41. O. Urban [-] ) - M. Švarc [-] (78. J. Ruth [-] ) , M. Žíla [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
K. Přibyl [-] - J. Chalupný [-] , J. Polena [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - L. Černohorský [-] (89. L. Rada [-] ) , J. Šebek [-] , J. Malý [-] , V. Zoubek [-] - O. Srb [-] (90. M. Polena [-] ) , M. Polena [-] (89. P. Soukup [-] ) -

ŽK: 82. M. Brada , 88. J. Stehlík , 90. J. Gruszka .
Hráči zápasu: O. Srb , L. Černohorský .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - ŠIŠKA Pavel, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.